Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: Arkangyal...

League of Legends: Arkangyal pálcája (Szeráf), mint support item?

Figyelt kérdés
Healer supportoknál (Soraka, Nami, Sona) elfogadható mint support item a Szeráf? Arról beszlek aminél stackelni kell az istennő könnycseppeket, biztos tudjátok. Én kipróbáltam, egyik haverom javaslatára, aki platinás volt, nálam is nagyon bejött. Kb full manán maradtam végig, miután meg volt az item, és non stopban tudtam healelni. Eddig gond volt a manával mindig, és gyakran kellett backeljek, vagy 0 manával szintelni a lanen, mert pár poke után seperc alatt kifogytam. Szerintetek is jó ez az item, úgy általánosságban healer supportoknak? De például egy Lulu-Janna shield orientált supportra is érthetem.

2018. ápr. 16. 05:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jò item. Én nem csak supportra szoktam megvenni.Fõleg aramon.
2018. ápr. 16. 05:23
 2/5 anonim ***** válasza:

jónak jó, csak drága a legelején megvenni a könnycseppet, mert nyomni kell a wardos support itemet is.

Ha nem sikerül 1-2 assistot összekapni az elején, akkor problémás a kiépítése, időben elcsúszol a többi tárggyal (cipő, hp stb).

2018. ápr. 16. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Low goldig még működhet, de szörnyen drága és a darabjai nem adnak sok combat statot, ami lane phase-ben hátrány.

Azért írtam low goldot, mert 2.-4. tárgynak jó lehet, de addig már nem igazán szokás például platinában eljutni suportként, csak ha teljesen domináljátok az ellenfelet, de akkor meg nincs jelentősége annak, hogy szeráfot veszel supportként vagy RFC-t.

2018. ápr. 17. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemjó, nem support item. Kifejtem bővebben!

Tehát, a support egy support, nem gyengített mágus (mint zyra morgana, akik midesek). Ezért mivel nem tud farmolni, olcsóbbak az itemei, mint egy midesnek vagy jungelesnek, de mégse gyengébb (pl:solari, support itemek, ardent). Tehát janna build:ősi érme (sárga supp item, sorakának és thresh-nek kell ezt vinni, meg jannának, mivel nekik nem fontos az ap). Ardent, athene, solari, új gyorsító supp item (shurylia valami) többi helyzetfüggő. Az a baj hogy drága, mana pedig nem fog elszállni ha nem spelleken élsz.

2018. ápr. 18. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Zilenon szoktam használni, tear, utána 2-3 supp item, majd utána az arkangyal
2018. ápr. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!