Leagues Legends -ben érdemes elkezdeni support mainelni soloq -ban?
A support main eléggé makró központú. Nagy előnye, hogy nem fog befillelni más role-ra mint amit mainelsz.
Nagy hátránya, hogy idegroncs leszel, ha a season elején próbálsz visszajutni az előző seasonos rangodba.
Hát magadnak döntöd el hogy hallgatsz e az előző válaszokra, meg bizonyíték hiányába mondom ezt, de Dia 3 voltam előző seasonben szóval számít a véleményem szerintem.
A support & adc most nagyon broken, szóval megéri mainelni. Ahogy előző is írta low elo-ban sok az autofill troll (bár nem csak ott), ezért onnan is ki lehet jutni supportal. Egyszer mentem egy challenger alistar ellen, egész gamebe annyit csinált hogy az adc tetején állt, és bárki oda ment fel vagy ellökte őket, nem bírtunk mit kezdeni. Ha alistarozol próbáld meg ezt a taktikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!