Béta fázisú BIOST érdemes feltelepíteni?
Egy Gibabyte G1 Sniper 3-as lapról lenne szó. 2013 óta béta fázisban van a BIOS. Nem lesz instabil a rendszer esetleg emiatt, vagy nyugodtan feltelepíthetem a lapra?
Nekem Gigabyte GA-H97M-D3H alaplapom van és azon gond nélkül vissza lehet tenni korábbi verziójú BIOS-t is. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy a tiéen is így van-e. Amúgy ezen az oldalon a Windows frissítését sem nagyon ajánlák, nem hogy a BIOS-t?:)
Érdemes visszakeresni hány olyan kérdés van: "hogyan lehet kikapcsolni az automatikus frissítést Windows 10-ben?"
a korábbi verziót mindig macerásabb felrakni, mert általában nem engedi régebbivel frissíteni a rendszere.
Ha nincs oka, amit csak a BIOS update javít, ahogy elöttem is írták pl. CPU ismerete.
Nem próbálkoznék vele, mert könnyen eredményezheti azt is, hogy pl. müködik de nem jól...
#4: Win7-8 esetén én a Windows Update -et nem javaslom.
Nem azért mert nem kell frissíteni, hanem azért mert megöszül mire végez. :-D
Offline frissítési módot ajánlok inkább helyette, ami letölti és telepíti, és ~1 óra alatt meg van mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!