Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World War Heroesban miért...

A World War Heroesban miért támadnak folyton hátba?

Figyelt kérdés
Most kaptam rá és egyszerűen élvezhetetlen hogy folyton hátból támadnak és beleeresztek a csókába 2 tárat nem pusztul meg meg én kapok egy golyó és ko. Ez mi a f-ért van? Már bocsánat a kifejezésért de idegesit hogy a sok cheater miatt nem tudom élvezni.
2018. ápr. 14. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá csalni, elég, ha rossz a játék netkódja, vagy ha úgynevezett lag-kompenzációt használnak a készítők, azaz hogy a gyengébb nettel rendelkező játékosok ne szenvedjenek hátrányt, szoftveresen próbálják kiegyenlíteni azt. Ez az esetek 90%-ában azt jelenti, hogy a legszutyokabb nettel rendelkező lesz a legeredményesebb játékos, és az fog szívni, akinek a legjobb van. Ez tette játszhatatlanná a CoD WWII-t is a megjelenésekor.
2018. ápr. 14. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezért szívok én mert nekem 500 megabites van.
2018. ápr. 14. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Viszont én azon a véleményen vagyok hogy akinek sz#r netje van az ne akarjon multizni mert akinek meg normális internethozzáférése van az meg semmi ilyennel nem tud játszani.
2018. ápr. 14. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Na igen, de a készítőknek meg az az érdekük, hogy minél többen játsszanak a játékukkal. Az más kérdés, hogy ezzel sokan direkt visszaélnek: régebben konzolon elterjedt volt a "lag switch" nevű csalás, ahol az Ethernet kábelbe épített kapcsoló nekiállt zavarni a jelet, erre a szerver gyorsan a legrosszabb kapcsolattal rendelkező játékoshoz igazította a játékot. A többiek ebből csak annyit érzékeltek, hogy a csaló látszólag egy helyben állt, vagy teleportált össze-vissza, valójában ő meg ugyanúgy tudott mozogni és lőni.
2018. ápr. 15. 06:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó ez tényleg igaz csak ez sz#patós erre nem tudok mit mondani
2018. ápr. 15. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgyhogy lehet az lesz hogy maradok a single player játékoknál mert részemről ez így gáz. Akárhogy is.
2018. ápr. 15. 08:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D ment a zöld
2018. ápr. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!