PS3 vagy PS Vita ez kettő közül gondolkodok! Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Már rég szemezek a kettő konzol körül. Ha lehet akkor egyedi véleményeket kérnék hogy ki mit választana és miért. Nagyon kedvelem a PS-es játékokat és most kedvet kaptam a kicsit retróbb játékokhoz (nekem most ez 5-10 évig tart).2018. ápr. 6. 17:10
11/11 anonim válasza:
10-es:
Félreérthetően fogalmaztam, azt akartam írni, hogy PS3 exkluzívokon kívül nem érdemes PS3-ra gyűjteni. A God of Wart csak példának hoztam fel, így jogos lett a kommentem leszavazása.
Bár azt is érdemes tudnia a kérdezőnek, hogy a PS4 még "burok konzol", azaz ha most megvesz egy rakás Unchartedet, God of Wart, azt nem tudja majd továbbvinni PS4-re, hanem veheti meg újra. Lehet a PS4 jobb választás lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!