PS3 vagy PS Vita ez kettő közül gondolkodok! Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Már rég szemezek a kettő konzol körül. Ha lehet akkor egyedi véleményeket kérnék hogy ki mit választana és miért. Nagyon kedvelem a PS-es játékokat és most kedvet kaptam a kicsit retróbb játékokhoz (nekem most ez 5-10 évig tart).2018. ápr. 6. 17:10
2/11 anonim válasza:
A Vita mar nagyon idejetmult, kezikonzolnak ott a telefon.
3/11 anonim válasza:
Ha csak ezek közül, akkor inkább PS3. Sok klassz játék van rá. Azt azért érdemes tudni, hogy 2006 és 2012 között konzolon nem igazán foglalkoztak a framerattel, ezért rengeteg játék fut mai szemmel elég gyeszurán (jóval 30 FPS alatt) PS3-on. Régi játékokra alkalmasabb az Xbox One visszakompatibilitása, de ha PS3 exkluzívok kellenek, akkor nincs más megoldásod.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat eddig, nekem inkább Playstation-os játékok jönnek be - ezt kihagytam.
2018. ápr. 6. 19:47
5/11 anonim válasza:
Szerintem nézd végig a listát, nem kizárt, hogy meggondolod magad.
6/11 anonim válasza:
Ha valóban God of Warozni, Little Big Planetezni, Unchartedezni akarsz, akkor a PS3 a jó választás. Én sem akarlak lebeszélni, de ezeken kívül gyakorlatilag semmi értelme nincs PS3-at venni. Egy átlag PC-n, vagy az Xbox One backwards compatibility programjával a multiplatform játékok sokkal jobban futnak mint PS3-on. Tapasztalatból mondom, nem volt kellemes végigvinni a FarCry 3-at PS3-on 18-20 FPS-el.
7/11 A kérdező kommentje:
Normális PC-m van már mindent jelenleg mindent jól futtat pl.: AC Origins high beállításon kb 40-50fps. Csak most elkezdett érdekelni pl.:
-Metal Gear széria
-Beyond two souls
-Uncharted
-Red Dead Redemption
-God of War
(Hirtelen csak enny jutott eszembe)
2018. ápr. 6. 21:07
8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az írásom miatt, telfonról írok és nem néztem mennyire értelmetlen.
2018. ápr. 6. 21:09
9/11 anonim válasza:
Inkább a PS3 ott sokkal több olyan cím van amit érdemes kipróbálni és azért szerintem az élmény is jobb egy TVn játszani mint a Vita kis képernyőjén.
10/11 anonim válasza:
#6: Túl kevés játékot ismersz. Még egy pár exkluzív PS3 játék, némelyik magában megéri a PS3 vásárlást:
Demon's Souls
Motorstorm Apocalypse
Infamous 1-2
Ni no Kuni
Ratchet and Clank Future: A Crack In Time
God of War III
Metal Gear Solid 4
Dragon's Crown
Gran Turismo 5-6
Killzone 2-3
One Piece: Pirate Warriors
Yakuza 3-4-5- Dead Souls
Resistance 1-2-3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!