Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A kék bálna "játékot" nem...

A kék bálna "játékot" nem tudják megszüntetni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 3. 00:24
 1/7 anonim válasza:
Lejárt lemez.
2018. ápr. 3. 00:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudtam én nem láttam ilyen kérdést még.
2018. ápr. 3. 01:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Sőt rákerestem és nem is látok. Akkor válaszolnátok légyszíves?
2018. ápr. 3. 01:46
 4/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bálna

Csak az első oldalon láttam vagy 10 kérdést ezzel kapcsolatban.

2018. ápr. 3. 02:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Már akkor is csak kitaláció volt. Mostanra meg már senkit sem érdekel.
2018. ápr. 3. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég nehéz lenne megszüntetni valamit, ami soha nem is létezett. Tény, hogy valaki kitalálta, de az orosz rendőrség három év alatt sem talált rá semmilyen bizonyítékot, hogy valaha is öngyilkos lett volna valaki emiatt. Az ötlet gazdáját is csak gondatlan veszélyeztetés miatt helyezték vád alá.
2018. ápr. 3. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Megszüntetni nem tudják, mivel az egészet egy orosz újságíró találta ki, hogy hátha ezzel a cikkel növelik az újság eladásait (sikerült nekik). Ezt már rég bevallotta maga az újság is.

Negatív következménye, hogy mivel óriási médiahír lett voltak olyanok, akik ezt kihasználva megalkották a saját verziójukat öngyilkosság buzdítására. Akik ezt kihasználták azokat már rég elkapták, tudomásom szerint azóta nem is nagyon volt újabb eset.

2018. ápr. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!