Lányok akik LoLoznak, nektek melyik férfi karakter jön be a legjobban?
Figyelt kérdés
Én nemrég kezdtem a játékot, szerintem Talon és Jayce a leghelyesebb.2018. márc. 31. 02:09
1/9 anonim válasza:
Nekem Blitzcrank,mert olyan olajozottan beszél. Màsodik Mundo. Szeretem az intelligens pasikat.
2/9 anonim válasza:
Na ezt most másik lány kèrdezi? Vagy elkeseredett fiú aki cosplayezni akar, ès kocka puncit szerezni...... Amúgy Braum, szexi a bajusza, szereti a cuki állatokat, ès az ő kuksijára tuti fordítva hat a hideg, ha èrted ;)
3/9 anonim válasza:
Galio :'D szerintem aranyos(meg a szívemhez nőtt)
Varus
Vladimir
Na meg Zed xD Nagyon kíváncsi vagyok az arcára.Van néhány fanart, azok nagyon jól néznek ki (főleg amin fehér haja van)
4/9 anonim válasza:
Talon, olyan kis cuki ahogy mindenkit kivéreztet :"D
Vladimir ugyanezért
5/9 anonim válasza:
Talon, Kayn, Lee Sin, Lucian, Varus a favorit, de azért Graves és Rakan is betehetné..
21L
6/9 anonim válasza:
Amióta bejött Kayn imádom :D Nem csak "helyes" hanem nagyon szépen kidolgozott karakter, még az aaján is effect van <3
9/9 anonim válasza:
RIVEN! xD
1. Rakan, imádom a cuki, vigyórgós, energetikus, színesen öltözködő fiúkat
2. Xin zao, eskü sexi tud lenni sok kínai, meg bárki szűk szemekkel, nekem bejön
3. Kayn, Varus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!