Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lineage 2 miért nem indul el?

Lineage 2 miért nem indul el?

Figyelt kérdés
Minden rendszerkövetelménynek megfelel a gépem, mégsem tudok vele játszani. Így is fél óráig kerestem a gépen, hogy hol van az alkalmazás, mert ami parancsikont kirakott telepítés után a gép, az a játék weboldalának a linkje volt. Szóval megtaláltam, és az a helyzet, hogy először kirak egy random képet a játékból, majd miután betölt, fekete képernyő látszik, meg rajta a kurzor, és pár másodperc után kiad egy kattanó hangot, és kilép.Miért csinálja ezt? lehet vele valamit kezdeni, hogy elinduljon, vagy töröljem le az egészet?

2018. márc. 29. 08:42
 1/1 anonim válasza:
Hát a telepítése nem mindig egyszerű. Mai napig ha felrakom én nekem is kicsit kínlódni kell mire eszembe jut hogy szoktam megoldani, sajnos segíteni nem igazán tudok főleg így írásban nem. Bocs
2020. jún. 27. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!