Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el?

Miért nem indul el?

Figyelt kérdés
Gondoltam, nosztalgiázok egyet, letöltöm gyerekkorom egyik kedvenc játékát, a GTA Vice cityt. Letöltöttem, rátelepítettem, rajta is van. Viszont ha rá megyek, valami olyasmit ír ki , hogy: Cannot fond 480x650 video mode vagy valami ilyesmi. Gondolom azért mert Windows 8-am van, es az csak Windows XP-n megy mert egy regebbi verzio vagy nem tudom igazabol.. Miert van ez?? Hogy töltsek le egy újabb verziót, ahol nem kér ilyen video modokat vagy mi az? (apropó, a tulajdonsagait megneztem, es hiaba allitottam at mindent, ezt irta ki.. )
2018. márc. 27. 19:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Cannot find*
2018. márc. 27. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
futtasd win xp kompatibilis módban
2018. márc. 27. 19:38
 3/14 A kérdező kommentje:
De nincs Windows 8-ra kulon?
2018. márc. 27. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Éppen ezért találták ki a kompatibilitási módokat, hogy régi programokat tudj futtatni új rendszereken, használd azt. Ha valamilyen oknál fogva mégsem akarod, akkor jó keresgélést, hátha van egy programozó, aki a hozzád hasonló (buta) felhasználókon megesett a szíve és win8 kompatibilissé tette azt. 3-4 kattintás az egész, nem értem minek bonyolítani a dolgot.
2018. márc. 27. 19:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem bántásból írtam, de ez az igazság sajnos, mindenki nagy gépmágusnak hiszi magát aztán kiderül, hogy csak a fészbuk meg a játék megy egy ilyen (végtelenül egyszerű) feladat meg már nem.
2018. márc. 27. 19:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Igaz , tényleg nem értek ugy a gépekhez mint egyesek, csak gondoltam nosztalgiázok egyet...de nem jott ossze..ha tenyleg 3-4 kattintas, akkor ird mar le hogy hogyan tegyem at abba a kompatibilis modba vagy miaz..tenyleg mem ertek az ilyen dolgokhoz..ha mar van ez az oldal, akkor ne csak jarkaljatok itt, hanem adjatok segitseget a "tudatlan" embereknek, mint en :)
2018. márc. 27. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:

játék indító ikonjára jobb klikk

tulajdonságok (klikk rá)

kompatibilitás fül (klikk rá)

"Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban:" előtt van egy checkbox, klikk arra (azaz jelöld be a négyzetet)

Ez után elérhetővé válik a legördülő menü, akol kiválasztod a megfelelő módot (win xp, azt hiszem 95-től az aktuális oprendszerig van minden)

Alkalmaz-ra klikk.

Indítsd a játékot.

tört játék esetén célszerű rendszergazdaként futtatni, ezt is be tudod pipálni a kompatibilitás résznél lentebb, vagy jobb klikkel az indítón kiválasztva azt a menüből.

2018. márc. 27. 20:41
 8/14 A kérdező kommentje:
megpróbáltam kétszer is, de még mindig azt írja ki, hogy " Cannot find 640x480 video mode"
2018. márc. 27. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:

akkor azt "ikszeld" be, ha megnézed, van olyan is kicsit lentebb, ugyanott, nekem gond nélkül fut, előszedtem, felraktam win7 (virtuális) win 8.1 és win 10-en is, win xp kompatibilitással. bár ez eredeti játék, nem tört.

kicsit utánanéztem, ezer videó van arról, hogy hogyan kell futtatni, de mind azt írja, amit én is, szóval...

2018. márc. 27. 20:57
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát majd még próbálgatom, meg nézek videokat. Koszonom a valaszaid remelem fog menni :)
2018. márc. 27. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!