Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el?

Miért nem indul el?

Figyelt kérdés
Gondoltam, nosztalgiázok egyet, letöltöm gyerekkorom egyik kedvenc játékát, a GTA Vice cityt. Letöltöttem, rátelepítettem, rajta is van. Viszont ha rá megyek, valami olyasmit ír ki , hogy: Cannot fond 480x650 video mode vagy valami ilyesmi. Gondolom azért mert Windows 8-am van, es az csak Windows XP-n megy mert egy regebbi verzio vagy nem tudom igazabol.. Miert van ez?? Hogy töltsek le egy újabb verziót, ahol nem kér ilyen video modokat vagy mi az? (apropó, a tulajdonsagait megneztem, es hiaba allitottam at mindent, ezt irta ki.. )
2018. márc. 27. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legtisztább ha beszerzed Steamen, nem drága tétel már, és azok garantáltan mennek, főleg, hogy a régi GTA k amúgy nem is angyon szeretik például a több amgos procikat sem, sokszor az egész játékmenet fel van gyorsulva.
2018. márc. 28. 00:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Na ma ujra probaltam telepiteni, megint kiirta azt a Cannot findos dolgot, aztan ujra inditottam a geoet, es mar azt irta ki, hogy: "A szamitogepemen nem talalhato az mss32.dll." ez mi?
2018. márc. 28. 16:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Gepet*
2018. márc. 28. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Lekapsz egy frisset, aztán be a system32-be.

2018. márc. 28. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!