Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dark souls-ban ez hogy van?

Dark souls-ban ez hogy van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég vettem meg a Dark Souls 3-at a Bloodborne kijátszása után, de sajnos nem igazán értem magát a történetét, sem azt hogy hogyan kell a karaktert fejleszteni. Nagyon sok helyen néztem utána a sztorinak, de még mindig nem tiszta. Valaki esetleg tudna küldeni egy jó összefoglalót? A karakterre meg visszatérve; érdemes dexterity-re tenni? Az a skill, ugye? És tegyek még mellé strenght-re, ha akarok greatsword-okat is használni, vagy elég a dex, a vigor és az endurance? Esetleg a Farron greatsword-ról vélemény? Tudom hogy ez egyszerre nagyon sok kérdes, de még kb semmit nem tudok a játékról, és nagyon hálás lennék ha valaki segítene :D
2018. márc. 28. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Bloodborneban talán jobban megérte mindkettőre rakni, DS-nél érdemes választani hogy vagy strength vagy dexterity buildet csinálsz.

A dex jó ha a gyors fegyvereket használsz amivel gyakran sebzel kisebbet és mozgékonyabb leszel például katanák vagy rapier. Grearsword és egyéb nagyot sebző de lassú fegyverekhez kell a strength build.

Vigor és endurence mindkettőhöz kell ugye az a hp és a stamina.

Esetleg még vitalityre érdemes amivel a cuccaid súlyát tudod csökkenteni.

A többi akkor kell ha varázslatokat is akarsz használni.

2018. márc. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!