Dark souls prepare to die játékban miért nem szól a zene?
Figyelt kérdés
Még csak az elején tartok, még az első bosst sem bírtam még megölni, de furának tartom, hogy nem szól a játék zenéje, pedig fullra raktam a hangerőt. Minden más hang hallatszik, csak a zene nem. Most ez azért van, mert az elején még nincs, vagy lehet, hogy nem jó a hangkártya? Esetleg valami más oka lehet?2018. febr. 20. 10:01
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy pc-n játszom.
2018. febr. 20. 10:03
2/4 anonim válasza:
Nem mindenhol van zene, ha jól emlékszem, még az Undead Asylum-ban sincs. Ha eljutsz Firelink Shrine-ba, ott már meg kell szólalnia.
3/4 anonim válasza:
a játék elején nincs zene, nehogy megzavarjon :D
ahogy legyököd gundyr bácsit, utána már szólni fog.
4/4 anonim válasza:
#3 én nem emlékszem hogy lenne Gundyr boss a DS1-ben
egyébként a prológusban, Undead Asylumban nincs zene, meg úgy igazából a játékban sincs csak a bossok alatt meg egy két helyen mint a Firelink Shrine
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!