Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire ajánljátok az XBOX...

Mennyire ajánljátok az XBOX One S-et?

Figyelt kérdés
Grafika, teljesítmény terén? Mondjuk hogy hard-core gamer vagyok de nemm várok 4k-t hanem egy 1080p-t hozzon ki. Sajna a One Xre nincs pénzem.
2018. márc. 16. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Remek kis gép, de még a natív 1080p-t sem tudja, a 900p-t skálázza fel szoftveresen.
2018. márc. 16. 23:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Értem, hát most gondolkodok ps4 pro-ban annak kedvezőbb az ára.
2018. márc. 17. 06:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Mármint a One X-hez képet
2018. márc. 17. 06:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Az az igazság hogy alig lehet észrevenni ezeket a skálázási különbségeket, csak ha bazi nagy TV-d van, és egészségtelenül közelről nézed. És a játékok válogatják, hogy milyen felbontásban van, van ahol bírja a teljes 1080p-t.

Ha konzolt akarsz és jó grafikát, a One X a legjobb választás. Sokan azt beszélik hogy alig van különbség (pl. mert telefonon nézik az összehasonlító videókat), de a gyakorlatban sokkal jobb képet ad mint egy PS4 Pro, és stabilabb is. A Pro-val sem fogsz mellé, de konzolon nagyon más játszani mint PC-n, a 30 FPS élvezhető, a 900p alig látszik, egészen más világ.

2018. márc. 17. 07:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is így látom de sajna a One Xre nincs pénzem úgyhogy csak a ps4 Pro marad. És egy 25 colos monitoron nyomom szóval nem fog látszani nagy különbség.
2018. márc. 17. 14:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne a grafikát meg ezeket nézd, hanem van-e olyan játék rá, amivel játszani akarsz. Nem sokat érsz a grafikával, ha olyan exkluzív játékok vannak rá, amivel nem szeretsz játszani.
2018. márc. 19. 08:36
 7/13 A kérdező kommentje:
A grafika még hagyján de amiket én akarok tolni az pl: AC, meg ha xbox lenne akkor forza. De a forzának meg kellene a one x hogy stabil fps-t produkáljon. Szóval mivel a ps4 exkluzív cimek nem annyira érdekelnek úgyhogy arra a döntésre jutottam hogy mivel Microsoft exkluzív címek felé jobban hajlok ezért csak összeszedem a pénzt egy one x-re
2018. márc. 20. 19:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez esetben valóban jobban jársz vele. Amúgy One S-en is korrekt az összes Forza, a Motorsport 7 is szépen fut már nagyon.
2018. márc. 20. 23:05
 9/13 A kérdező kommentje:
A One S-et sem vetem el ugyanis valóban korrekt kis gép mind árban mind teljesítményben. De az biztos hogy mostmár XBOX lesz. Már csak a kérdés hogy milyen merthogy azt meg a pénztárcám dönti el :D
2018. márc. 22. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha van kérdésed a One S-el kapcsolatban, felteheted, mert nekem is az van.
2018. márc. 23. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!