Ti melyik játékot ajánljátok xbox 360 -ra?
4 játékon vacilálok, hogy melyiket érdemes megvenni. Mind a 4 játék amiatt tetszik,mert többen is lehet vele offline játszani. Az egyik a Forza Motorsport 4 szeretem az autós játékokat, csak sajna ezzel csak ketten lehet max játszani. A másik kettő két verekedős a Soul Calibur V és a Tekken Tag Tournament 2 mindkettő klasszikusok az elődjeit is imádtam, de már megvan a Mortal Kombat 9, ami azért nagyjából kielégíti a verekedős játékok utáni igényemet. A 4. a Black Ops 2 igazából ez tetszik a legjobban, az hogy lehet 4 en zombizni is most már, és az is, hogy 4 játszhatunk együtt a haverokkal osztott képernyőbe botok ellen. Igazából leginkább a COD -ra hajlok a négy játék közül, de nem tudom hogy érdemes-e meg venni, szóval egy kis megerősítésre volna szükségem.
Húha jó hosszú lett, remélem azért sokan elolvassátok és válaszoltok rá. Köszi! :)
Én a Tekken-t ajánlom, két okból. Az egyik, hogy gyerekkori kedvencem a sorozat; a másik, hogy ha nincs sok időtök játszani, akkor is le lehet zavarni egy-két menetet gyorsban. :)
Viszont a BO 2 tartalmasabb, kevésbé megunható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!