Melyik azaz MMO (több is akár) amelyik hosszú évek alatt nem égett, soha nem fogy ki a játékosokból?
A LoL Nem MMO, nem tudom miért említik meg kb minden kérdésnél.
Én a Guild Wars 2-t tudom mondani, lévén az az egyetlen MMO, amivel az elmúlt időszakban játszottam. Az idén lesz 6 éves, és szerintem csak most kezdi igazán elérni a csúcsot.
Vagy ott a Warframe, amit mondjuk nem igazán lehet MMO-nak nevezni, mindenesetre igen intenzíven fejlesztgetik immáron 4-5 éve, és egyre gyarapodik mind kontent, mind játékosbázis ügyileg.
ez aj jatek tobb even keresztol jatszhato es nagyon izgalmas a jatek teljesen ingyenes de ha koltessz akkor gyorsaban fejlodsz :)
1 probat meger ha nem jatszottal meg vele
ha reggelsz akkor keress meg a nevem FarkasJzsef es
segitek amiben tudok es leszek a mentorod
van forum is azon sokat megtudhatsz es a szerver magyar szoval nem veszel er bar az adminok azok angolul beszelnek
de ha reggelsz leci a linken tedd amit kuldtem mert feladat nekem es nagyon sokat segitene
a linket priatban kuldtem el mert a nem engedte ide ki irni
ha valakit erdeke akkor irjon es elkuldom neki a linkemet privatban
a jatek neve my lands
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!