Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Végig ilyen sok cutscene van...

Végig ilyen sok cutscene van a Witcher 2ben?

Figyelt kérdés
Most fejeztem be a prologuet, de szinte az egészet csak végigültem cutsceneket nézve... Én nem egy filmet akarok nézni, kérlek mondjátok, hogy ez nem így megy végig... Ha a harmadik játék is ilyen akkor inkább meg se veszem. Mindenki agyba főbe dicséri, de nem értem miért is annyira szuper ez a játék.

2018. febr. 27. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A második és a harmadik részben is eszelősen sok átvezető jelenet és üres pofázás van, de az utóbbinál a nyitott világ szerencsésen enyhíti az arányukat. A 2. rész a How Long To Beat oldal szerint 25 óra alatt végigjátszható, ebből minimum 4-5 óra az átvezető jelenet.
2018. febr. 27. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert meg nem probaltad a farcry 4-et, ott meg skip-elni sem lehet az atvezetoket. Megoszulsz, mire jatszhatnal.
2018. febr. 27. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

hát pedig elfoglak keseríteni ez a későbbiekben sem fog változni, fárasztóan sok dialógus és cutscene lesz a későbbiekben, a CDPR az első rész után a másodikat megcsonkított tartalommal és üres történettel töltötte meg

a harmadik rész minden ponton jobb mint a második, de az első szintjét nem éri el, ennek tükrében döntsd majd el hogy meg akarod e venni vagy sem, azt viszont előre megmondom hogyha azért akarod a harmadik részt játszani mert mindenki dicséri akkor csalódni fogsz mivel a játék korántsem annyira jó mint az emberek szeretik előadni, csak ugye az európaiaknak is kellett egy saját legend of zelda amit fényezhetnek hogy minden idők legjobb játéka, miközben a shadow of the colossus esetéhez hasonlóan az összképet elcseszi nagyon sok apró idegesítő hülyeség..

2018. febr. 27. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Adok neki még 1-2 órát, ha semmi más nem fog meg benne, ami rávenne, hogy végigvigyem, akkor csak törlöm és a harmadik részről is lemondok. Akik azt mondják, hogy ez a legjobb játék a világon, azok eddig mikkel játszottak?... Csak azért annyira jó, mert csilli villi a grafikája és van benne szex?
2018. febr. 28. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:

ez ennél kicsit bonyolultabb, igazából egy-két évente mindig felbukkan egy játék amire rámondják hogy a legjobb játék a világon, a Witcher 3 előtt a GTA 5 volt, azelőtt a Dark Souls, azelőtt pedig a Skyrim.

ha megjelenik a készítők új játéka a Cyberpunk 2077, meglátod hamar elfeledkeznek majd a Witcher 3-ról az emberek (igazából ha nem lenne Nintendo exkluzív a Breath of the Wild már most azt istenítené mindenki, nem csak a Wii U/Switch tulajdonosok) aztán majd megjelenik az Elder Scrolls 6 és így tovább...

A Witcher 2-höz visszatérve pedig egészében véve én szerettem a játék második felére már egész belerázódtam bár én még a Risen 2-t is tudtam élvezni aminek szó szerint minden ponton van valami hibája, mégis megfogott a sármos bája a játéknak

egyébként a dialógusok/cutscenek csak a kisebbik hülyesége a játéknak, a későbbiekben olyan csodásan zseniális dolgok lesznek mint mikor cutscene után rögtön 20(!) élőholttal kell küzdeni és a cutscene miatt ugye főzetet se lehet inni előtte, vagy ugyanebben a fejezetben a boss előtti cutscene nullázza a főzeteket

2018. febr. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!