Végig ilyen sok cutscene van a Witcher 2ben?
hát pedig elfoglak keseríteni ez a későbbiekben sem fog változni, fárasztóan sok dialógus és cutscene lesz a későbbiekben, a CDPR az első rész után a másodikat megcsonkított tartalommal és üres történettel töltötte meg
a harmadik rész minden ponton jobb mint a második, de az első szintjét nem éri el, ennek tükrében döntsd majd el hogy meg akarod e venni vagy sem, azt viszont előre megmondom hogyha azért akarod a harmadik részt játszani mert mindenki dicséri akkor csalódni fogsz mivel a játék korántsem annyira jó mint az emberek szeretik előadni, csak ugye az európaiaknak is kellett egy saját legend of zelda amit fényezhetnek hogy minden idők legjobb játéka, miközben a shadow of the colossus esetéhez hasonlóan az összképet elcseszi nagyon sok apró idegesítő hülyeség..
ez ennél kicsit bonyolultabb, igazából egy-két évente mindig felbukkan egy játék amire rámondják hogy a legjobb játék a világon, a Witcher 3 előtt a GTA 5 volt, azelőtt a Dark Souls, azelőtt pedig a Skyrim.
ha megjelenik a készítők új játéka a Cyberpunk 2077, meglátod hamar elfeledkeznek majd a Witcher 3-ról az emberek (igazából ha nem lenne Nintendo exkluzív a Breath of the Wild már most azt istenítené mindenki, nem csak a Wii U/Switch tulajdonosok) aztán majd megjelenik az Elder Scrolls 6 és így tovább...
A Witcher 2-höz visszatérve pedig egészében véve én szerettem a játék második felére már egész belerázódtam bár én még a Risen 2-t is tudtam élvezni aminek szó szerint minden ponton van valami hibája, mégis megfogott a sármos bája a játéknak
egyébként a dialógusok/cutscenek csak a kisebbik hülyesége a játéknak, a későbbiekben olyan csodásan zseniális dolgok lesznek mint mikor cutscene után rögtön 20(!) élőholttal kell küzdeni és a cutscene miatt ugye főzetet se lehet inni előtte, vagy ugyanebben a fejezetben a boss előtti cutscene nullázza a főzeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!