Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher - mocsár körüli...

The Witcher - mocsár körüli kérdések, hogy kell? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát az egyik, hogy vannak a mocsárban azok az obeliszkek, amikbe szefírákat kell tenni. Nos, egyet szereztem vaskátol, amit egy küldetésért adott, egyet találtam a barlangban, 3at pedig melitele oltára adott amikor tettem vmi tárgyat oda. A többi hol található? mert ez nyitja állítolag a mágustornyot.

A gólemeket lehet aktiválni? mert próbáltam, és mindig meghaltam egy villámcsapástól...

Bónusz - eddig sehol sem láttam, de siegfried kiköpött Eminem sztem :D

2018. febr. 26. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Itt leírja, honnan szerezhetőek be. De igazából, ha olyan játékos vagy, mint én, hogy minden sarokba benézel, minden lehetőséget megpróbálsz, akkor meglesz ez leselkedés nélkül is. :) Én se törődtem vele, hogy hol vannak ezek, mondjuk emiatt nem is emlékszem már fejből honnan szereztem be őket, pedig kb. 2 hónapja fejeztem be a játékot. :D

Itt pedig a gólemről írnak: [link]

Bár lehet, hogy azóta már túlvagy a játék ezen részén.

Láttam videókat a játék készítőivel, és ott mondták, hogy vannak karakterek, akiknek az arcát róluk mintáztak. :D

2018. márc. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!