Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha én paladinsba, nem játszok...

Ha én paladinsba, nem játszok sokáig, lehet olyan h erősebbek ellen dobbe?

Figyelt kérdés

A lényeg h sokáig nemtudtam játszani paladins-al mert nem volt gépem . diamond rankba voltam , és sok időt kihagytam visszadobott silver 2ig , de a kari azok nagyszintűek ( 13as , 11es stb )

na most annyi lenne a kérésem ha pl 2-3barátommal megyünk sima meccset akiknek még nincs semmi rankjuk , akkor ugye nemfog bedobálni ellenünk ilyen platinum-okat meg diamond-sokat ugye? :O

2018. febr. 25. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:

De.

Rettenetesen sz''r a matchmaking. De nyugodj meg, nem miattad dobálja majd be, hanem szimplán ekkora trágya az egész. Mi is sokat játszottunk, barátnőm és haverom elérte a silvert, én ki se próbáltam mert szerintem azt se kaptam volna meg, de azért a Diamond, Platinum, és Master játékosok ellen játszottam 95%-ban. Mondhatom mekkora szórakozás volt az egész.

2018. febr. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!