Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek gáz lenni újra...

Szerintetek gáz lenni újra elkezdeni?

Figyelt kérdés

Szeretnék újra elkezdeni a metint.Az utóbbi időkben valahogy eszembe jutott ez a játék és jó lenne egy kicsit nosztalgiázni.

Viszont olyan 13-14 évesen játszottam vele utoljára és most ,hogy már 19 vagyok kicsit ciki lenne,ha újra játszanék vele :/

Szerintetek is hagyjam a fenébe?

2018. febr. 24. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:

mindenki azzal játszik, amivel akar.

Szerintem nem éri meg, de ez teljesen a te döntésed, jó hogy nem én döntöm el te mit csinálj a szabadidődben, szerencsére a csoportos zárt táborok már jórészt megszűntek (Auschwitz).

2018. febr. 24. 14:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Nyilván én döntöm el ,de belül legbelül valahogy szégyellném magam ha megint játszanék vele..:D

Viszont tényleg nagyon nosztalgikus lenne ha újra kezdeném...

2018. febr. 24. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ha annyira kell a hack&slash akkor már inkább diablo 3, torchlight 2, path of excile, the incredible adventures of van hellsing, castlevania meg egy rakat másik.

A metin2-be szerintem nem éri meg belefektetni az időt, aztán hopp fejlődni kéne akkor sárkány érme meg a többi. Vannak más, már messze jobb mmorpg-k is, ha ez a téma érdekel (akár ingyenesek, vagy egyszer megvásárolandók is).

2018. febr. 24. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
kezdj bele nyugodtan, nem fogsz rá sok időt pazarolni. Mi is visszamentünk haverokkal 10év után, de nem olyan volt, mint amire emlékeztünk :D 2-3óra alatt ki fogsz lépni úgyis.
2018. febr. 24. 15:11
 5/10 A kérdező kommentje:

2,te melyikkel játszol?

Igazából pont azt szeretem a metinbe,hogy a sárkány érmés cuccokat kereskedelemmel is megtudom szerezni a játékban.

2018. febr. 24. 15:12
 6/10 A kérdező kommentje:
4,hát lehet az lesz..:D és akkor ti most nem játszotok semmin?
2018. febr. 24. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Eddig sem nagyon játszottunk. 2007-8 körül Metinről átmentünk WoW-ra azt toltuk 2-3 évig, aztán ennyi volt számunkra az MMORPG. Utána MOBA-kat próbálgattuk 3-4 évig, azóta pedig a játék nagyon háttérbe szorult.
2018. febr. 24. 17:05
 8/10 he84 ***** válasza:
Miért lenne ciki? Ugyan már, egyáltalán nem az, hidd el! Én még te nálad is idősebb vagyok, valamivel 30 felett, de még 40 alatt, mégis szeretek én is számomra klasszikus játékokat is. Aki szerint ciki, avagy gáz, az leragadt és pont attól gyerekesebb, nem a játék gyerekes, vagy hogy szeretsz ezzel-azzal játszani később is. Ne az számítson, hogy egyesek lehordják a játékokat és azokat, akik játszanak vele! Nem a kor számít! Ha te szereted, az a lényeg és nem mások esetleges rosszallása, hogy esetleg ciki és/vagy hasonlók. Ráadásul pár játék akár néhány szempontból többet takarhat, mint amennyi látszik belőle. Olykor én is elővettem/előveszek 1-2 klasszikust is akár és nem szégyenlem. Van egy régi barátom is, aki hozzám hasonló korosztályban van és ő is nyugodtan játszik, amivel csak akar és tud, nem véli ő se cikinek.
2018. febr. 24. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen is előveszem a mai napig régi játékaim ha nosztalgiázni szeretnék, nemhogy 13-14 éves koromban játszottakat, hanem amiket 8-9 évesen toltam azokat is.

Persze az egyik korábbi hozzászólónak igaza volt, az élmény már nem olyan számomra se és így nem pörgetem végig őket, de azért jó emlékeket csal elő belőlem. :)

2018. febr. 25. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy imádtam 8-9 évesen :D A szomszéd sráccal mennyit játszottunk, néha nekem is hiányzik, mert rengeteg szép emlék fűződik a játékhoz, bár nem tudnék játszani 2 óránál többet vele. De azért néha én is felnéznék, de az mégsem olyan mint régen.
2018. febr. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!