Így működni fog a gta 5?
Figyelt kérdés
Eredeti lemzről feltelepitem az alpjátékot, majd felrakom rá az 1.36 reloaded patchet és crackelem .2018. febr. 19. 09:30
11/20 anonim válasza:
Ezzel a hisztizéssel elárultad, hogy szó se volt semmiféle haverról, hanem te magad csaltál. Csalók egyik viselkedési problémája pont ez, miszerint ilyeneken felhúzzák magukat.
Legközelebb ne csalj és nem leszel kibannolva.
12/20 A kérdező kommentje:
Te aztán biztos jobban tudod mint én hahaha...
2018. febr. 19. 19:45
13/20 A kérdező kommentje:
Leteszteltem működik.
2018. febr. 19. 19:46
14/20 A kérdező kommentje:
Persze hogy felhúzom magam, ha valaki megvádol egy olyan dologgal, amit el sem követtem ráadásul teljesen ismeretlen embertől.
2018. febr. 19. 19:55
15/20 anonim válasza:
Nem olyan dologgal vádoltalak meg, amit nem követtél el, hanem azt írtam le, amit csináltál: cheateltél onlineba, kibannoltak és most ,,egy barátra" akarod kenni az egészet, hogy hát valójában ő volt, ő lépett fel az onlineba nekem, ő töltött le hacket, stb.
Mennyiből tartott volna azt írnod, hogy cheateltek, kibannoltak, tudok majd így ettől függetlenül singleplayerben játszani?
Hiába tagadod, a stílusod elárul téged, hogy hackeltél, nem hackeltél volna nem húzod fel ennyire magadat.
16/20 A kérdező kommentje:
Azért nem írom hogy cheateltem és kibannoltak, mert nem én tettem, ahogy leírtam az online nem is érdekelt csak a single-t sem tudom így játszani. Ennyire nehéz a felfogásod ?
2018. febr. 20. 11:55
17/20 A kérdező kommentje:
*tudtam mivel már crackeltem
2018. febr. 20. 11:56
18/20 anonim válasza:
Most miért akarod továbbra is tagadni, hogy te bannoltattad ki saját magadat? ,,Nem én, hanem a haverom volt" szöveg már évekkel ezelőtt se jött be.
19/20 A kérdező kommentje:
Nem magyarázkodom neked tovább mert látom, hogy reménytelen eset vagy.
2018. febr. 20. 12:05
20/20 anonim válasza:
Mondja ezt, aki még mindig azzal akar jönni, hogy nem ő, hanem a haverja csalt az online módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!