Single lehet menni fog, de a multi nem. De ennek mi értelme van? Tiéd az eredeti lemez vagy valamelyik ismerősödé?
2018. febr. 19. 11:04
2/20 A kérdező kommentje:
Az enyém, viszont kölcsönadtam az egyik barátomnak az accountot, és csalt a gta online-ban ezért bannolták a játékot.Mivel a multi nem érdekelt ezért kérdezném hogy működne, mivel nem szertnék 60 gb-t lehúzni, ha megvan a játék lemezen.
2018. febr. 19. 11:16
3/20 anonim válasza:
Próbáld ki. Nem is értem, miért teszel fel egy kérdést, amire
1. Úgysem tudunk 100%-os választ adni
2. Órákba telik mire választ kapsz rá
Ahelyett hogy feltennéd, és kipróbálnád, jóeséllyel nem tartana fél órába sem.
2018. febr. 19. 11:23
4/20 anonim válasza:
a crackelés felülírja az online csatlakozáshoz szükséges fájlokat, szóval nem fog menni a multi része.
Mondjuk érdekes, aki ide téved senki nem csal, csak "kölcsönadta egy barátnak", "kipróbálta a kistestvér" stb. és természetesen első dolguk volt hacket letölteni és használni.
Így jártál, ha multizni akarsz vedd meg újra és ezúttal ne csalj, ne add oda senkinek stb.
2018. febr. 19. 11:31
5/20 A kérdező kommentje:
Négyeske ne itélkezz egy olyan személy felett akit nem is ismersz.
2018. febr. 19. 11:39
6/20 anonim válasza:
1. Nem vagyok négyeske, maximum 4. válaszadó, mivel nem hinném, hogy a gyereked lennék.
2. Leírtam a véleményem, ha nem tetszik, akkor nem való neked a másokkal való kommunikáció.
3. Értelmes választ is kaptál a kérdésedre, nem kell puffogni.
2018. febr. 19. 11:42
7/20 A kérdező kommentje:
Indok nélkül belém kötsz csak ne lepődj meg ha felcseszed az agyam. Te nem azért vagy itt, hogy nyomozgass meg elméleteket gyűjts rólam érthető vagyok ?
2018. febr. 19. 11:52
8/20 anonim válasza:
Megérdemelted. Ha nem csalt volna, akkor is a felhasználói szabályzat megszegése kölcsön,adni az accot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!