Dorten kérdése:
Aion vélemények?
Figyelt kérdés
Régebben jatszodtam aiont, nagyon tetszett hisz durvára neki álltam, nem mondom hogy sokat értem el, de 50 gunneremre csak büszke vagyok... Viszont most a szivem megint vissza húz, de nem tudom mennyit változott, fizetősebb lett? Oke tudom vannak dolgok amiket csak pénzért lehet meg venni, de nem lehet őket kifarmolni, valamilyen módon? Farm2win?2018. febr. 12. 13:10
1/1 anonim válasza:
Semmivel sem fizetosebb, max mas dolgokert fizetsz. Legtobb fizetos dolognak van jatekbeli alternativaja, 9 eve jatszom Aiont, eleinte torton, eredetin viszont egy fillert sem fizettem es megis premium felhasznalo vagyok.
Az elso goldpack lehet vicces megszerezni, utanna mindened meglehet. Ha fizetos dolog kell mas megveszi neked, te meg fizetsz egy talicska jatekpenzt erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!