Van olyan program amivel újabb játékokkal is tudok játszani úgy, hogy nem olyan erős a gépem?
#10: A magyarországi internet-hálózat sebesség és stabilitás szempontjából az európai TOP10 között van, olyanok vannak messze mögöttünk, mint Nagy-Britannia, Franciaország vagy Svédország. Lehet, hogy még van jó pár hely, ahol gyengébb a szolgáltatás, de már sok 500 fős faluban is elérhető a 250-500 megás net (többek között az én falumban is). Állítólag a budai hegyekben, a legpuccosabb környéken a legrosszabb a net az egész országban. Az öcséméknek London közepén 1 megás ADSL a legjobb, amit igényelhetnek, és öt éven belül nem is lesz jobb.
Mint a legtöbb multiplayer játéknál, itt is a frankfurti adatközpontba irányítják a magyar játékosokat, tehát a ping minimális. Amiket eddig próbáltam multiban (Rainbow Six Siege, The Division, CoD WWII, Fortnite), azoknál mind 50 alatt maradt a ping, sosem nyírtak ki emiatt. De ez még csak béta, majd meglátjuk, hogy teljesít a rendszer, ha ráeresztenek mindenkit a véglegesre.
11: Vannak szegényebb afrikai országok is, mint mi, de ettől nem lesz jobb az élet Magyarországon.
Attól, mert valami papíron jól hangzik, gyakorlatilag nem biztos, hogy az.
Pusztán néhány 500 fős faluban érhető el az általad írt sebesség. Az is azért, mert rendszerint közel van valamelyik nagyvároshoz.
Legtöbb helyen (nem csak 500 fős falukban) még mindig hígtrágya a net, mind minőség, mind sebesség szempontjából.
Én nem csak a játék pingjéről beszéltem, hanem a GeForce Now pingjéről is. Neked azt lényegében streameli a szolgáltatás, abba is van késletetés, ehhez jön majd hozzá a játék pingje is. Emiatt mondják sokan, hogy nincs jövője ennek.
az a baj, hogy a nagy városok (budapest, debrecen) stb felhúzzák az átlagot.
Én városnak csúfolt faluban lakom, kerek perec megmondták, 15 megás a legnagyobb net, 2 szolgáltató van, ha nem tetszik el lehet költözni. Nincs más elérhető. Ez a 15 MBit fixen 10-11 Mbit a valóságban speedtest és egyéb mérő oldalak szerint, szóval az elméleti maximumot soha az életben nem fogja elérni. Ez a max 10 mbit-es net gyakorlatban 6-8 MBittel megy, a feltöltés meg örülök ha eléri az 1 MBit-et, mert az már csodának számít.
Ez a helyzet viszont egyáltalán nem egyedi, a teljes rokonság kisebb városokban lakik, a mi netünk még istenes, van ahol ennél is rosszabb.
Amíg az 1000 meg 2000 MBit-es netek nem csak a nagyobb városokban lesznek elérhetőek, az ilyen streaming cloud szolgáltatás halott fejsze nyele Magyarországon.
#15: Csak meghívásos alapon lehet bejutni a bétába, itt kell jelentkezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!