Van olyan program amivel újabb játékokkal is tudok játszani úgy, hogy nem olyan erős a gépem?
Nincs..esetleg olyan van ,amivel eltudod inditani,de nagyon rossz lesz,akadni fog ,csunya lesz.
Nekem pl a regi gepemen nem ment a Limbo,olvasgattam es talaltam egy programot,amivel elindult,,,azthiszem valami a videokartyammal volt.
A lenyeg,hogy erosebb geped nem lesz programtol.
Sajnos nincs ilyen! Én konzolt ajánlanék ps4, xbox one,
Pc-t már nem érdemes összerakni.
Nagy ritkán ha valaki lekódol egy programot, akkor elfuthat, bár erőteljesen akadozni fog.
Ismerős pl witcher 3-azni akart E8400 procival, csak a játéknak kell a 4 szál, így el se indult. Talált valami alkalmazást neten, amivel szóba állt vele, de minden lowon harc közben simán beesett 5-10 fps-re, meg kb 20 secenként droppolgatott.
Ha valakinek ez élvezhető, akkor lehet kutakodni, de egyébként meg nem úszod meg a gép fejlesztést. Aki új játékokkal akar játszani, annak sajnos új vas is kell hozzá (vagy legalább is elég erős, hogy elvigye).
Én is voltam diák, megértem ha valakinek nincs zsebben 2-300 ezre ilyen dolgokra, de sajna ez a helyzet.
Hahó, itt mindenki barlangban él? GeForce Now-ról senki sem hallott? Épp most tesztelem, és egy 150 ezres Dell laptopon 60 FPS-el fut a The Division maxra csavarva. Oké, ez még csak a bétateszt, de ha ez élesben is így fog menni, az teljesen megváltoztatja a PC gaming világát.
Guglizzatok rá: GeForce Now!
#7: 25 megás net a minimum követelménye, 50 megás az ajánlott. Hardverkövetelmények:
Intel i3 with 3.1GHz or faster CPU
4GB of system memory
GPU that at least supports DirectX 9:
NVIDIA GeForce 600 series or newer
AMD Radeon HD 3000 series or newer
Intel HD Graphics 2000 series or newer
Egyik sem képtelenség 2018-ban.
Az emberek előfizetnek Spotify-ra és Netflixre is, a kölykök meg ezreket szórnak el játék-streamerek támogatására. Simán életképes egy előfizetős gaming modell. Ma járt nálam egy Apple-hívő barátom, aki már többször mondta, hogy szeretne visszatérni a gaming világba, de a Mac alkalmatlan rá, kontrollerrel képtelen játszani, gamer PC-t meg nem akar építeni. Meglátta a GeForce Now-t, és rögtön mondta, hogy ez kell neki, simán megadna 20 eurót érte havonta.
Egyike vagyok a keveseknek, akik a Gaikai-t és az OnLive is használták, nem volt rossz egyik sem, de ez mindegyiknél királyabb.
,,Egyike vagyok a keveseknek, akik a Gaikai-t és az OnLive is használták"
Akkor tudnod kellene, hogy azokat is olyan nagy lelkesedéssel hangoztatták, mint ahogy most te teszed ezt a GeForce Nowval. Szépen hangzik, jól hangzik, de főleg itthon Magyarországról felejtős. Előbb azt kellene elérni, hogy normális internetszolgáltatás legyen mindenhol az országban, ne csak annak csúfolt valami.
Meg ahhoz, hogy normálisan tudjon játszani vele az ember normális feltöltési sebesség is kell. Az meg továbbra is sok helyen, csak max 1 mega.
Meg az egész buktatója a ping lesz, amin el tud majd hasalni a projekt. Főleg multis játékoknál ahol tényleg számít majd az alap ping is + rájön majd még a GeForce Now pingje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!