Miért lagol az Age of Empires 3 ezen a gépen?
3gb ddr2 ram
Nvidia Geforce Gts250 videokartya (512mb)
2 magos 2,7ghz-s proci
tudom,hogy nem egy gamer gép,de bőőőőőőven az Age of Empires ajánlott gépigénye fölött van !
A kiegészitők nem lagolnak,csak az alapjáték.
mert akkor megtelik a ram.
Egyéb iránt leszokhatnál a 2 magos 2,7GHz-ről mert ez nem processzor, hanem 2 adata a procinak.
A megközelítőleg 100 processzorból amire illik ez a két adat, pontosan melyik is a tied?
i5-4690k, látod ez egy pontos név, a tied meg két adat egy nagy kupac adatból.
A Ram pontos tipusat sem irtam le ...
Erdekes ,hogy tobbszor,tobb helyen irtam mar le igy ,de meg senki nem kotott bele+ez nem is a kerdeshez tartozik,mivel mindenkepp az ajanlott gepigeny felett van a gepem
ami azt illeti, hozzá tartozhat a kérdéshez, mert generációk közt hatalmas a különbség processzor felépítésnél, az hogy 2 magos semmit nem jelent, lásd pentium G4560, 2 magos, mégis sokan vették az olcsósága miatt, vagy ott az AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000, ami kb harmadát tudja a fenti pentiumhoz képest.
Játékoknál a ram mérete még mindig előrébb való, mint a típusa (ez a videokártyára persze nem vonatkozik, csak a sima memóriára), mert a hatalmas állításokkal szemben több ramnál több adatot lehet tárolni és pl 8gb ddr2 800MHz még mindig jobb mint 4GB 1600MHz, hiába 2x gyorsabb.
Az is kérdéses, hogy eredeti a játékod vagy tört, illetve ha tört akkor milyen cracket szedtél le hozzá, milyen verziószámmal fut, sokszor a crack leterheli pluszban a gépet, mert nem sikerült annyira jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!