Hogy menne a Hello Neighboar ezen a gépen?
Figyelt kérdés
3GB DDr2 Ram
Nvidia Geforce Gts 250 Videókártya (512Mb-s)
2 magos 2,7GHz-s processzor
Tudom,hogy elvileg 6Gb ram meg stb kéne hozzá,,viszont láttam videót,ahol 2Gb rammal is stabilan ment ...
Tapasztalatok érdekelnek,nem azok a kommentek akik csak a hivatalos gépigényt olvasták el.
2018. febr. 10. 16:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem Normálon is menne de ha nem vagy bennne bisztos ird be Can i Run it
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2018. febr. 10. 19:21
3/4 A kérdező kommentje:
Ott is 6Gb ramot ir minimumnak...ezert nem ertem..
2018. febr. 10. 19:23
4/4 A kérdező kommentje:
Leirom ,hatha valakit erdekel...
Ugy elmeleti szinten (leiras szerint) kell 6Gb ram kell neki...
Nekem 3van es mediumon (a textura low ,a tobbi medium) beallitason szaggatas nelkul megy (persze egyszer egyszer beszaggat,toltesnel,vagy mikor valami "komolyabb" dolog tortenik,de ezt komolyabb gepeknel is csinalja,tapasztalat)
Szoval akinek nincs 6Gb ramja meg i5os procija az is nyugodtan toltse le,ha maskepp nem is,lowon biztosan fog tudni vele jatszani (2Gb ram folott)
2018. febr. 10. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!