Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen nehéz a fortnite?...

Miért ilyen nehéz a fortnite? Több lenn

Figyelt kérdés
Nos, én kb. 2009 óta Codozok, mindig kimagasló eredménnyel, a csipától kezdve kp-ig mindent fegyvert vágok, erre ma mikor először mentem Fortnite-t, egy playert sem tudtam megölni. Elég furcsa, hogy lősz rá, kibírja, de mikor engem lőttek, sima ügyük volt, egy lövésből megvoltam. Namármost ez az early access hibája??? Mert mind gépem erős, mind netem gyors, szóval más hibát nem találok...

#Fortnite #PUBG #pabdzsí #fornájt
2018. febr. 10. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindened van, csak skilled nincs. Cod-ban is azért vagy jó mert közel 10 éve játszol. Egy teljesen más mechanikájú játékban ugyanúgy első órás kezdő leszel, és azok fognak kilőni akiknek már tíz-száz órás rutinjuk van. Biztos nem a játék hibája, csak nem jöttél bele.
2018. febr. 10. 09:24
 2/4 A kérdező kommentje:
hát remélem, mert igy a helyzet siralmas... Ugyanis már vagy 10 meccset mentem, és 0 kill, de instadeath az van...
2018. febr. 10. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
aki már régebb óta tolja, reflexből építkezik, ami nagyon fontos.
2018. febr. 10. 22:45
 4/4 Kutyus70 válasza:

(Első hozzászólónak)

Igazad is van, meg nem is. én magam is 1000 éve gamer vagyok és tudom, a skill sokat számít, minden játék mechanikája más, hozzá kell szokni... stb. De pár éve van egy dolog, amiről sok gamer nem is tud, vagy egyszerűen nem akar hinni benne, ismerek olyant, aki egyenesen azt állítja "ez csak mese". Pedig nem. Ha nagy gamerek vagytok akkor hallottatok már arról, hogy SBMM. Ez egy algoritmus és a skill-based matchmaking rövidítése. És magyarul annyit tesz, hogy a játékosok készsége (skillje) szerint válogatja össze a játékosokat. Pl. egy Battle Royale meccsben ahol 100 ember indul és csak egy marad életben, nem fog összerakni mondjuk egy 11-es szinten lévőt egy 475-ös szinten lévővel. Én PUBG-ban tapasztaltam ezt meg a legjobban, ahol az elején olyan könnyű volt a játék, hogy már szinte idegesítő volt. A könnyebbség kedvéjért még botokkal is teli volt. Aztán ahogyan nőtt a rangom és a szintem egyre nehezebb lett, mert egyre profibb játékosokkal kerültem össze. Ott már nem lehet csak úgy összevissza futkosni, ugrálni és botokra lőni. Minden lépést meg kell gondolni, minden kis mocorgásra felfigyelnek a vérprofik és halott vagy 10 mp. alatt.

De a kérdező a Fortnite felől kérdezett. Csak azért említettem a PUBG-t mert ott több tapasztalatom van, és a Fortnite-ban meg egy ideje ugyanaz a SBMM rendszer működik. Tehát szerezhetsz skillt, szokhatod a játék más fajta mechanikáját, a más fajta szabályokat, térképet, környezetet, stb. De minél profibb leszel annál nehezebb is lesz. Előbb-utóbb szembetalálod magad hozzád hasonló profikkal, és ott minden idegszáladdal figyelned kell, a legjobb reflexeddel kell reagálnod és így nem lesz 27 ölésed mint az elején, hanem örülhetsz, ha 3, vagy 5. (és egyáltalán kikerülsz-e győztesen)De ha sokáig "bénázol" és nagyon sokat veszítesz akkor szintén az SBMM-nek köszönhetően ismét olyan ellenfeleid lesznek, akik alacsonyabb szintűek, így azt fogod tapasztalni, hogy ismét "emelkedett" a teljesítményed. Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de nem tudtam jobban összetömöríteni és gondolom másokat is érdekel mert sokakban felmerül miért van az, hogy egy idő után "nem fejlődnek", sőt, szinte mintha csökkenne a teljesítményük? Ez kb az összes Battle Royale és egyéb online játék esetében igaz. Nem kell félni nem csökken semmi, csak elértünk kb a képességeink határát. De ez se vegye el a kedvünket, a képességeinket kell fejleszteni sok-sok gyakorlással.

üdv.

2021. dec. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!