Kontrollerrel nehéz megtanulni játszani?
Attól függ, pl RPG játékoknál jobb, mivel a kart fokozatosan lehet nyomni, így váltasz sétálás, futás, rohanás közt.
Stratégiai játékok ki vannak zárva, alig jelenik meg valami konzolra azokból.
FPS megint olyan, hogy a legtöbb játéknál nincs cross-play tehát nem dob össze PC-sel, illetve van segítség is, ami rátartja az ellenfélre a célkeresztet.
Gépnél meg gépe válogatja, én már lassan 3 éve nem fejlesztettem a gépemet és minden mai játékot visz fullHD ultrán, igaz ez annyiba is került az elején :D
Jah, és egy enyhe segédlet a konzol választáshoz:
Ha érdekelnek a PS4 exkluzív címei, akkor lehet a PS4 a jobb választás, mivel azokat a játékokat semmilyen más platformon nem lehet játszani.
Ha nem, akkor Xbox, mivel az szinte minden másban jobbat és többet nyújt jelenleg.
Xbox mellet szól a Game Pass is, ez annyit jelent, hogy havi 2500 forintért hozzáférsz 100+ játékhoz, köztük az újonnan megjelenő AAA játékokhoz is.
PS pedig a több és jobb exkluzív címek miatt ér meg.
Amit még érdemes figyelembe venni választás előtt az az, hogy az ismerőseidnek melyik van.
Nem tudom hogy olvassa e még a kérdező, de az előző másik 85%-ost korrigálnám (aki nem én vagyok.) A GamePass-ban csak a Microsoftos AAA címek vannak, más cég játéka nem. De azok már megjelenés napján.
Továbbá 4K Blueray (ha valakinek kell), folyamatosan bővülő és fejlődő Backwars Compatibility, EA Access (évi 5500 Ft-ért 50 db. EA játék, pl. Titanfall 2, Battlefield 1, stb.)
Ilyenek PS4-en nincsenek, azt tényleg csak az exkluzív címei miatt érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!