Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO megéri cheatet venni?

CS:GO megéri cheatet venni?

Figyelt kérdés
Valóban undetected? Pl az ezfrags, az 5dollarcheats. ($5/hónap)

2018. febr. 9. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha a VAC nem veszi észre, akkor majd az Overwatcherek igen, szóval a vége így is, úgy is ban lesz.

Egyébként is, miért akarod tönkretenni más játékélményét?

2018. febr. 9. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elsővel. Ezek a játékok a képességekről szólnak, kihívást jelentenek. Abban mi a kihívás hogy csalással mindenkit megölsz és felidegesítesz másokat? Az nem a te érdemed. Inkább szégyen hogy csak így megy. De van aki a játékélményt leszarva inkább kiveri a farkát a rankjára gondolva
2018. febr. 9. 00:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert kaptam egy hét bant, mert elém állt a gyerek mikor AWPVel lőttem és kaptam az egy hetest (direkt állt elém) Lejár a ban, egy nappal rá kapom megint az egy hetest mert ki kickeltek az oroszok, mivel nem értem mit pofázott azzal a perfekt kiejtesével. Egy hét múlva lejárt megint, két nappal rá újra bann, (1hét mindig) mert nem egyedül maradtam életben, 1v1 van, az élmény elbújt, aztán hatba lőtt és ki kicleltek mert nem tudtam előnni és megint egy hét bán :)
2018. febr. 9. 00:48
 4/7 A kérdező kommentje:
A gyerek elbújt* egyedül maradtam életben* Bocsi telefon.
2018. febr. 9. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

EzFrags-et semmi féle képpen me vegyél! Az egy f*s, detected! :D

Én most BlainCheatZ-et használok a kis accomon, jól működik! :D

Csak 5 euró és ha kifizeted akkor nem csak 1 hónapra kapod, hanem örökre. Szóval jelenleg a legalacsonyabb árú cheat! :D

Ha megkeresel privátban dobok egy linket! :)

2018. febr. 9. 06:02
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Baromi büszkék lehettek a győzelmeitekre, retardáltak. Csak ne lepődjetek meg, mikor kikerültök az életbe, és rájöttök, hogy ott nincs cheat.
2018. febr. 9. 09:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Aha éértem, én úgy tudtam ám hogy az ezfrags a legmegbízhatóbb :o
2018. febr. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!