PC-s játékot hol érdemes cserélni?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani valami megbízható forumot vagy helyet ahol el lehet cserélni játékot? Értelemszerűen Vatera és ilyesmi nem igazán játszik, mert ugye ott eladni kéne nem elcserélni.
Az a helyzet, hogy kaptam egy Call of Duty WW II játékot viszont nekem nem igazán jön be, pontosabban a korszak okés, de inkább singleplayer párti vagyok, és amennyire tudom a CoD kampánya 6-8 óra.
Ezért gondoltam rá, hogy elcserélném egy Sniper Elite 4-re, arról jobbakat olvastam single tekintetében.
Csak nem igazán tudom, hogy hol volna ez érdemes. Igazából nekem az is jó, ha csak kulcsot cserélünk, de értelemszerűen a dobozt is tudom postázni ha valakinek úgy kell.
Szóval kéne pár tipp, hogy hol érdemes hirdetni, hogy cserélném, vagy ilyesmi.
2018. jan. 31. 04:08
1/3 anonim válasza:
És hogy akarsz elcserélni egy játékot, aminek már beaktiváltad a kulcsát?
2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván be sem regisztráltam, csak utánaolvastam a kampányának.
2018. jan. 31. 04:32
3/3 anonim válasza:
Egy módszer van rá, felmész g2a, kinguin stb oldalra és eladod a kulcsot, majd a megkapott pénzből megveszed azt a kulcsot amit te akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!