GTA V tört/eredeti?
Sziasztok!
Megakarom venni a GTA V-t(viszont nem egy erős gépem van-Processzor: DualCore Intel Pentium E5700,3000MHz
Memória: Kingston 4+2 GB
Videókártya: GIGABYTE GeForce GT 740 OC 2GB GDDR5 128bit
Op. rendszer: Windows 10 Home edition.
Alaplap: Asus P5G41T-M LE-,ezért letöltöttem megnézzem viszi e,mediumon viszonylag szépen elviszi),de nemtudom hogy az onlinet is ilyen szépen vinni fogja e(Roleplay szerverre gondolok,amikbe modok is lesznek majd gondolom.)
Mit gondoltok?Aki ért hozzá kérem írja meg,hogy jobban laggolna e esetleg el sem vinné az onlinet?
Nem tudom még aktuális-e a kérdés.
Nekem sem egy erős gépem van hozzá. Mióta kijött pc-re azóta játszom vele, és az online mindig jobban ment, mint a single.
Pár dolgot onlineba lekorlátoz pl.autok,emberek mennyisége.
Gépem paraméterei:
8gb ram
r7 260x 1GB 128bites
intel pentium g3420 (2 mag)
Bőven elvitte. (stabil 30 fps HA a vsync-et halfra állítom, mert akkor lekorlátozza 30-ra és nem droppol. Ellenben meglenne 40-50 is de nagyon a droppok)
Bár tény nem mindegy mekkora monitorra kell kiosztania a képet.
egy 1680x1050-nél jobban megbirkozik mint eggyel kisebb felbontáson.
Még valami...
Nem értem én sem mai napig, de a gta egy olyan játék ahol inkább feljebb kell venni a grafikát még ha gyenge is a géped.
Most r6 265 2gb-os kártya van a gépbe az előző 1gb helyett és itt is feljebb kellett vennem, mint amennyit eredetileg engedne és igy stabilabb. Előző kártyánál is így volt.
"egy 1680x1050-nél jobban megbirkózik mint eggyel kisebb felbontáson"
Javítok: ...Rosszabbul birkózik meg...
Sikerült elindítani.
Maga a Windows volt a tré, most már simán fut.
Az viszont mai napig kérdéses, hogy a tört miért futott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!