Ugye mekkora igazságtalanság a ping a játékoknál? Több lenn
Tehát akinek alacsony, az abszolút előnyben van a többiekhez képest. És lehet kezdő is, akk is meg tud ölni mégha mellé lől is, mert a szerverrel jobb a kapcsolata. Pl: én már 2009 óta nyomom a Call of Duty 2 multit, már pro-nak merném nevezni magam, de igy is simán lelől egy kezdő noob pisztollyal messziről, mint én őt mp44-el közelről...
Sztem a ping alapján kéne a szervereket csinálni, így az azonos pingűek egy szerverre kerülnének, és nem volna senkinek sem előnye belőle...
Talan igazsagtalan, de nem a jatekszerver hibaja.
Sztem a ping alapján kéne a szervereket csinálni - amit senki sem fog, tobbsegnek elfogadhato pingje van, es nem fognak minden jatekbol plusz szervereket fenntartani csak mert 1000 jatekosbol 10-nek instabil a kapcsolata.
faluban lakom, itt még az 5 mb-es net is drága, és Eune szerveren vagyok Lol-ba, és sokszor 200as ping - Telecom?
8 evet toltam 2 megas nettel, igaz csak ez volt es draga, de meg az ocska telefonkabeleken is stabil 60 pingem volt.
Jatekra vezeteken net a legjobb. Ha te mast hasznalsz, netan mas technologia csak elerheto, akkor folosleges panaszkodnod vagy hibast keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!