Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ugye mekkora igazságtalanság...

Ugye mekkora igazságtalanság a ping a játékoknál? Több lenn

Figyelt kérdés

Tehát akinek alacsony, az abszolút előnyben van a többiekhez képest. És lehet kezdő is, akk is meg tud ölni mégha mellé lől is, mert a szerverrel jobb a kapcsolata. Pl: én már 2009 óta nyomom a Call of Duty 2 multit, már pro-nak merném nevezni magam, de igy is simán lelől egy kezdő noob pisztollyal messziről, mint én őt mp44-el közelről...

Sztem a ping alapján kéne a szervereket csinálni, így az azonos pingűek egy szerverre kerülnének, és nem volna senkinek sem előnye belőle...

2018. jan. 27. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Legyen jobb neted, csatlakozz európai szerverre -> jobb pinged lesz
2018. jan. 27. 21:36
 2/5 A kérdező kommentje:
faluban lakom, itt még az 5 mb-es net is drága, és Eune szerveren vagyok Lol-ba, és sokszor 200as ping...
2018. jan. 28. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazságtalan, csak hát az a nagy helyzet, hogy nem lehet vele mit kezdeni. A Blizzard az Overwatchnál megpróbált implementálni egy olyan mechanikát, amivel emgpróbálták kompenzálni a pinget, ez az ún. "favor the shooter" technika. Lényegében, ha a te kliensed úgy regisztrálta a dolgot, hogy eltaláltad a másikat, akkor eltaláltad, hiába látott a másik mást. Ez abban segít, hogy a hit registernek nem kell elmenni a szerverig, ahol majd eldől, hogy tényleg eltaláltad-e, így rövidúton megspórolsz némi pinget. Persze ez szintén nem oldotta meg a problémát, sőt talán ponthogy a nagyobb ping kap előnyt.
2018. jan. 28. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Talan igazsagtalan, de nem a jatekszerver hibaja.

Sztem a ping alapján kéne a szervereket csinálni - amit senki sem fog, tobbsegnek elfogadhato pingje van, es nem fognak minden jatekbol plusz szervereket fenntartani csak mert 1000 jatekosbol 10-nek instabil a kapcsolata.

faluban lakom, itt még az 5 mb-es net is drága, és Eune szerveren vagyok Lol-ba, és sokszor 200as ping - Telecom?

8 evet toltam 2 megas nettel, igaz csak ez volt es draga, de meg az ocska telefonkabeleken is stabil 60 pingem volt.

Jatekra vezeteken net a legjobb. Ha te mast hasznalsz, netan mas technologia csak elerheto, akkor folosleges panaszkodnod vagy hibast keresned.

2018. jan. 28. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, kábeles van, nem telecom meg ilyesmi, mert szlovákiában élek és egy közeli kis vállalkozás szolgáltatja. Csak ez van, az a baj, költözés városba még pár évig biztos nem lesz, szóval...
2018. jan. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!