Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rainbow Six Siege-ben miért...

Rainbow Six Siege-ben miért nagy a pingem?

Figyelt kérdés
Tegnap még jól működött, de ma megvettem hozzó a 2 years kiegészítőt és most mindig magas pingem van(260-2800). A beállításoknál a hálózat soha nem európai, hanem mindig ázsiai, észak brazíliai stb. Két napja vettem meg a játékot és nagyon idegesítő, hogy nem tudok vele játszani. Hozzáteszem az internet kapcsolatommal semmi gond, hisz ez az egyetlen játék, ahol szarakszik.

2017. nov. 29. 18:24
 1/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
Honnan vetted meg a year 2 season passt?
2017. nov. 30. 07:55
 2/5 A kérdező kommentje:
G2A
2017. nov. 30. 17:31
 3/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
Na igen azzal lehetnek gondok.
2017. dec. 1. 07:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnaptól már mindenhol pingelek szóval nem tudom mi lehet a baj. Wifin fogom a jelet gépen. Jövőhéten jön az UTP kábel, de szeretnék egy addigi megoldást csinálni, hogy legalább ne pingeljek egyik játékban sem(Rocket League,League of Legends, stb.)
2017. dec. 2. 07:07
 5/5 anonim válasza:
Ha még nem oldódott meg akkor rainbowban be lehet állítani hogy EU-ban legyél
2017. dec. 11. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!