A kérdés a következő: Batman - Arkham Knight?
Egyszer végigvittem, de elég laposra sikeredett a sztori, kérdésem a következő...
Ha vegyítve csinálom a mellékküldetéseket és a főküldetéseket akkor lehetséges, hogy élvezhetőbb? Amikor megjelent csak a főküldetésekre koncentráltam.
Bár az a baj, hogy van egy hiba a játékban, amit ne mtudom javítottak?!
A mellékküldetések nem mindig jelennek meg, nem aktív. Ilyenkor mit lehet tenni?
Főküldetések megcsinálásakor nyílnak meg vagy attól függetlenül?!
Engem jobban érdekel most a mellékszál, lényeg, hogy most kezdtem hozzá.
Aki tud világítson fel ezügyben. Köszönöm.
A mellékszállal a kérdésem az, hogy van pl. az a bizonyos haláleset az elején, mikor egy csaj van felakasztva valahova.
Na az csakis főküldetések végigvitelekor nyílik meg vagy anélkül is lehet 100%-ra teljesíteni?
Most nézem 2. végigjátszásra, hogy a GCPD kapitányságon adják azt, lehet meg is válaszoltam a kérdésem.
De azért érdekel az is, hogy a későbbi mellékküldetések is a GCPD-hez vannak kötve?
Na jólvan gyerekek, nem tudom ki nézte a kérdésemet, de...
Én egyszer játszottam Batman játékot, az az Arkham City volt, na ott azért elég sok mindent felfedeztem.
Én most jövök rá ennek a résznek az eldugott részeire is. igen, be kell vallani ha az ember keveset játszik nem gondolkodós játékkal, így jár mint én. Hmm...
Ahogy látom ez így úgy van, mint az Arkham City-nél a mellék és a fő küldetések egymáshoz vannak kötve. Ennyi. Ebben az univerzumban ez így is van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!