Mit gondoltok, ki lenne jó Riddler - Rébusz szerepére
következő Batman filmben?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 01:19
1/9 anonim válasza:
Hát ez a mostani Batman filmek már komolyabbak mint az eddigiek, szóval szerintem lehetne Ralph fiennes. Johnny Depp is beugrott, de ő inkább az a szórakozott kalóz vagy csokigyártulajdonos...
2009. szept. 15. 08:03
2/9 anonim válasza:
Egy Rébusz-jellegű karaktert szerintem kínyírna egy "túlkomolyított" Batman film,mint a legújabbak.Rébusz egy komolytalan bohóc,csak akkor tudnám elképzelni egy thrillerben,ha alaposan átszabnák a karakterét (mint Jokerét is),de az már nem lenne ugyanaz...
2009. szept. 15. 12:18
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenképpen átszabnák, Nolan már elrugaszkodott a Batman világától. Jokert is átformálta és egész jó lett, más kérdés, hogy a képregényhez nem annyira hű. Egyébként lenyilatkozta, hogy Pigvint nem akarja behozni, vannak még negatív karakterek, de Rébusz lenne a legismertebb.
2009. szept. 15. 13:32
4/9 anonim válasza:
Nem teljesen értek veletek egyet, mert eddig ahány író + cím volt, mindig más és más típusú Batmant kaptunk a képregényekben.
Szerintem a Nolan-féle interpretáció sokkal közelebb áll a comicshoz, legalábbis ahhoz az értelmezéshez, amelyet én kedvelek (nincs benne meseszerű adalék).
a) Johnny Depp kiváló lenne a szerepre (aki egyébként Mad Hatterként - róla mintáztak egy Batman-ellenséget is - jelenik meg Burton új Alice-feldolgozásában)
b) Marilyn Manson - bár nem színész, egy új Riddler-értelmezéshez felhasználták már az énekes karakterét, és Riddler a képregényben sátánista.
2009. szept. 18. 01:35
5/9 A kérdező kommentje:
01:35: Igen, igazad, van, hogy Nolan teljességgel száműzte a meseszerű alakokat, amelyek rendkívül lerontották már néhol a korábbi Batman filmeket. Megjegyezném, hogy a Burton féle (1989-es Batman) is klasszikus képregény adaptáció, ami elég sikeres volt.
J. Depp, mindenképp jó választás lenne. Hozná is a karaktert, más kérdés, van-e szabadideje.
Manson: Sosem jutott volna eszembe, kérdéses lehet a színészi játéka, H. Ledger magasra emelte a mércét, legalább meg kellene közelíteni egy őrült szerepében.
2009. szept. 18. 11:46
6/9 anonim válasza:
A legtöbben Jude Law-ra szavaznak, de én simán elnézném Eddie Murphy-t, vagy Jack Blacket is, bár az utóbbi más testalkat.
2009. nov. 16. 23:46
7/9 anonim válasza:
Eddie Murphy sztem nagyon jó lenne Rébusznak! mondjuk én nem Rébuszt eröltetném a 3. filmben hanem vmi olyan karaktert aki még nem szerepelt filmben, pl Gyilkos Croc
2010. máj. 5. 10:31
8/9 anonim válasza:
Nekem rögtön Johnny Depp jutott az eszembe. Nagyon tehetséges, biztos nagyot alakítana!
2010. júl. 12. 13:32
9/9 anonim válasza:
Az eredeti rébusz ha jol tudom Jim Carrey volt szal el tudnám megint képzelni a szerepben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!