Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearthstone: mivel egészítsem...

Hearthstone: mivel egészítsem ki a Priest deckem?

Figyelt kérdés

Ezek a legendás lapok kaptak helyet benne:

- Quest

- Reno

- Raza

- N'Zoth

- Kazakus

- Spiritsinger

- Shadowreaper

Ezeken kívül szörnyidézős, ellenfél kártyáit lemásolós és persze deathrattle kártyáim vannak.

Mostanában ez a deck teljesen hasznavehetetlen. Nem nyerhetek vele a Rogue taktikája ellen, amikor kihúzatja velem az egész paklimat, sem a DK Mage, sem a Jade Druid és sem a Cube Lock ellen. Leggyakrabban az első két taktika fordul elő mostanában.

Min kellene változtatnom? Eddig valahogy boldogultam ezzel a deckkel.

2018. jan. 23. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobban járnál, ha ezt a google-be írnád be angolul, nagyon sok deck építős oldal van, a legújabb meta alapján. Itt ilyeneket tök feleslegesen kérdezgetel.
2018. jan. 23. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mostanában? Mikor volt a Quest Priest minimálisan is meta pláne Wildon kívül? Nem az a kérdés mit tegyél bele, hanem mit vegyél ki? Építs Highlander priestet, az T1 deck.
2018. jan. 24. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Gondolom, utána kell néznem pár kifejezésnek, mert ehhez analfabéta vagyok. :D Saját deckekkel eljutottam a rank 14-ig, de ez tudom, nem olyan nagy szám. Wildban játszottam eddig.
2018. jan. 26. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
A Highlander egy rakás ... Ha nem tudod kihúzni a kombókat, semmit nem ér. Csak szerencsén múlik a sikered, egy-két erősebb minionnal pedig simán lezúz az ellenfél.
2018. jan. 26. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván azért tier 1-es deck mert egy rakás ....Nyilván azért van tele laphúzással hogy kihúzd a lapokat.Nyilván azért van tele removallal hogy kontrolláld a boardot.És Te nyilván nem tudod mi az a Highlander, hiszen eddig is azt játszottad, csak egy nem működő verzióját.(Mert Reno, Kazakus, Raza véletlenül sem ilyen specifikációjú deckbe kerülnek bele...
2018. jan. 29. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!