Milyen decket válasszak hearthstone-ban?
Összegyűlt 2600 dustom. Arra lennék kiváncsi, hogy nektek mely paklik jöttek be.
Eddig csak a pappal, warlockkal, magel játszottam, a többinél bontottam a lapokat mivel nem költök a játékra és valahogy össze kellett állítani az előbb felsoroltakhoz a lapokat.
Legendások melyek megvannak:
hunter/mage/priest/warlock legendás hősök. Pap és mage questlapok. Lich king, Ysera és Nzoth.
Amit bontanék az Sunkeeper, Sunsorrow + ami razakus priesthez való legendások. Az utóbbi elég érdekes. Nagyon nagyra tartják a Highlander priestet de nem jó:D Lehet csak én vagyok vele szerencsétlet de egy sima agropaklival többre megyek.
2 pakli közt vacilálok.A kingsbanes rugó illetve a jade druida. Egyikhez sincs se legendás hősöm se a gerincét alkotó legendások (kingsbane, stb).
Még a paladinon gondolkoztam ha már megvan belőlle 2 elég jó legendás, craftolok hozzá Tyriont és csinálok ezekből egy normális decket.
Mit gondoltok?
Ja és amik eddig vannak deckjeim:
- Razakus priest
- Dark Pact (1-2 kártya hiányával)
- Dragon Priest
- Különböző Jaine-s mage paklik
. FAce hunter.
Innen: [link]
Tier 1 decket érdemes craftolni.
Sunkeepert szerintem semmiképp ne bontsd le de ha már megvan az aggro vagy murlock palát összerakhatod.
Én ezt a honlapot ajánlom: [link]
Kb 4 óránként frissül a meta az aktuális winrate szerint, a top paklik közül érdemes válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!