Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Laptop töltő adapter forró...

Laptop töltő adapter forró játék közben, ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Lenovo Legion Gamer laptopom, és játék alatt forró az adapter. Nincs teljesítményprobléma, nincs baj, de nem tudom hogy normális e, mivel nem volt laptopom még ez előtt. Úgy játszom hogy közbe töltőre van kötve, mivel anélkül hamar lemerülne.

2018. jan. 22. 21:46
 1/6 A kérdező kommentje:
oh... ezt a számtech kategóriába kellett volna.
2018. jan. 22. 21:46
 2/6 anonim válasza:
nekem is forró szokott lenni, szerintem normális, nekem sem volt elötte :D
2018. jan. 22. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
És mennyire? Mert nekem annyira, hogy kb. 10 másodperc kézben tartás után kifejezetten kellemetlen. Köszi a választ. :)
2018. jan. 22. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Eredeti Lenovo töltőd van? Én már jártam úgy, hogy a "leleményes" magyar eladó kicserélte egy kínai vacakra, és csak otthon tűnt fel. Ha reklamálsz, biztos kicserélik.
2018. jan. 22. 22:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Eredeti Lenovo töltő. Olvastam sokat, van aki azt mondja normális, van aki azt hogy nem... hát ilyenkor van kisegítve az ember. :D
2018. jan. 22. 23:09
 6/6 anonim válasza:
Nekem azért nem annyira,nekem eredeti Asus töltö van 2# voltam :D
2018. jan. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!