Normális ez az UPC Wi-Free -nél?
Üdv mindenki
Csak egy szimpla kérdéssel fordulok hozzátok, remélem ha van a problémára megoldás akkor lesz aki tud segíteni!
Első laptopom és első WIFI -m, ezért nem sokat konyítok a hálózat beállításához.
Sikerült a kapott névvel jelszóval kapcsolódni a hálózathoz, ki is írta csatlakoztatva és hogy 7 Mbps ill a jelerősség nagyon gyenge (Budapest, egy bazi nagy adótorony mellett 200m -re, tehát a gyenge jel nem lehet ok szerintem).
Jelenség:
Egy perc alatt vagy 5x szétkapcsol és "hálozati cím lekérése" üzenet fogad.
Lehetséges hogy valamilyen beállítás miatt van?!
Esetleg tényleg ennyire használhatatlan a Wi-Free?!
Mit tehetek én hogy a kapcsolatot valahogy stabilizáljam?!
technikai részletek...
IBM Lenovo Thinkpad R40e
Windows XP Sp3 (legális, teljes frissítéssel)
TP-LINK Wireless USB Adapter - Packet Scheduler Miniport
segítséget,Ötleteket előlre is köszönöm!
A beállításokkal szerintem nincs gond, ellenben:
"egy bazi nagy adótorony mellett 200m -re"
a wi-free "adása" az előfizetők közelében jobb, ugyanis a upc által adott routerek sugározzák. tehát egy adótorony közelében tulajdonképpen még gyengébb is a jel, mert zavarja. menj a belvárosba egy ház mellé vagy egy tízemeletes panelház tövébe és 100% lesz a jelerősség :)
köszönöm a gyors választ, lehet tényleg a lefedettség, egy panelból vagyok most, van sok kapcsolat körülöttem ellenben, de a torony ezek szerint zavarhatja.
meg lehet valahol nézni hogy hol wan "jel" Magyarországon?
Hétfőn vidékre megyek, a pusztába, isten hátamögé, és vinném a gépet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!