Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Don't Starve Together-ben...

Don't Starve Together-ben hogy lehet megakadályozni, hogy tűzre kapjon a bázisunk?

Figyelt kérdés

Már harmadszor fordul elő, hogy a tél első napján éjszaka berohannak a farkasok az égő tábortűzhöz, lángra kapnak és ahogy rohangálnak felgyújtanak mindent. A tűz pedig pillanatok alatt szétterjed.

Mi erre a megoldás? Olyan, mintha mindig ugyanakkor jönnének (lehet, hogy ez be van programozva), de elég idegesítő azért. Tűz viszont mindenképp kell a sötétség miatt ugye. És tudom, hogy fáklyával akár el lehetne menni messzebb is a tábortól, de gondolom van a játékban valami elegánsabb megoldás is.

Köszi a segítséget előre is!

2018. jan. 12. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Wow, a farkasok belerohannak a tűzbe és lángra kapnak? Ilyenről még nem hallottam/olvastam, legfeljebb arról hogy tűzfarkas (Fire Hound) mikor meghal felgyújtja a környéket. Mondjuk télen nem jelenik meg, de lehet hogy még pont a tél előtt kezdődik a támadás, ami nagy pech.

Én, mint rettentően béna játékos két ötletet tudok:

- ahogy írod, fogjátok a fáklyát és elhagyjátok a bázist, máshol gyújtva tábortüzet a harc idejére. Ez a legbiztosabb. Ha túl veszélyesek akkor csaljátok oda őket vmi szörnyhöz és hagyjátok hogy elintézzék egymást. Ez szörnytől függően a legegyszerűbb, legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb módszer. De ezt biztos tudod.

- Távolabb építetek egymástól mindent, így ha valami lángra is kap, nem ég le minden vele együtt. Bár ez nálam csak elmélet, hol vagyok én attól hogy azon bánkódjam hogy leégett a bázisom. :D

2018. jan. 12. 20:31
 2/2 anonim válasza:
Csinálhatsz ilyen Ice Flingomatic-ot, ami kifejezetten erre való, viszont inkább nyáron szokták használni. Ezzel vigyázni kell, hogy a körön kívül essen a tábortűz, különben azt is eloltja. Tél elején már volt előtte pár farkastámadás, tudsz csinálni csapdát, Tooth Trap-et, ha leraksz ezekből párat egymás mellé kicsit távolabb a bázistól akkor belevezetheted őket, te nem fogsz attól sérülni. Még elviheted őket a beefaloo-khoz is, csak meg kell várnod akkor a reggelt, ha éjszaka támadnak, az még annyira nem is nagy baj, ha ők felgyulladnak. :D Remélem tudtam segíteni, én régebben ezt az utolsó kettőt csináltam ha jöttek.
2018. jan. 13. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!