Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Don't Starve Together tárol...

A Don't Starve Together tárol egyéni haladást?

Figyelt kérdés

Egyik barátom adott kölcsön egy Steam account-ot, amin megvolt és így vele játszottunk kicsit (neki a saját account-ján szintén megvan). És egész megtetszett a játék, így arra gondoltam, hogy megveszem. A kérdésem arra vonatkozik, hogy ez a verzió tárol egyéni haladást (például ruhát, új karaktert vagy ilyesmiket)?

Mert tudom, hogy van alap verziója is, ami a single playerre van kiélezve, de ha én azt szeretném, hogy néha a barátommal játsszak, néha egyedül, akkor jó nekem a Together vagy az egyedül való játékhoz mindenképp az alap DS kéne, mert az valamivel többet tud ezen a téren?

2018. jan. 10. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:

A together egy különálló játék, nincs átmenet a single és multi között, így ha multizni akarsz elég a together-t megvenni.

A skinek, tárgyak accounthoz kötött, tehát a barátod accountján szerzett tárgyak ott is maradnak, azon az accon. Ha megveszed, akkor a fiókodra szerzett dolgok a te fiókodhoz fognak tartozni.

Egyedül is lehet together-ezni, jelszóval levéded a világodat és nem fog más bemászkálni, bár néhány mechanizmus azért változott (pl élesztő követ nem tudod aktiválni, mint single-ben hanem szellemként oda kell menni, tudsz újraélesztő szívet gyártani stb).

2018. jan. 11. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!