Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Star Wars: Battlefront 1-et...

A Star Wars: Battlefront 1-et vagy 2-őt érdemesebb megvásárolni playstation 4 slimre?

Figyelt kérdés
Elfutna ezen a konzolon bármelyik is?Melyik a jobb játék?Igazából mindkettőről néztem gameplayt, és nem igazán tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg elég jól néz ki mindkettő.Meg nagy konzolos sem vagyok, hétfőn kaptam meg meg az elsőt azelőtt meg pc-én játszottam.
2018. jan. 9. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy mindenki azon a konzolon játszik amin te, ez nem cross platform játék. De ez nem zárja ki azt hogy egér-billentyűzettel játszanak.
2018. jan. 12. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:

#10: Minden játékban külön vannak választva a játékosok platform szerint. Nincs olyan, hogy PS4-es együtt játszik PC-ssel. Bár állítólag a Rocket League multiplatform, de erre még nem találtam bizonyítékot.

Hidd el, konzolon kontrollerrel is lehet olyan szinten játszani, mint PC-n egérrel. Egy barátom 10 éve CoD-ozik Xboxon, és félelmetes figyelni, hogy szórja a hibátlan fejlövéseket egymás után.

2018. jan. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!