Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefront 2 vagy CoD WWII?

Battlefront 2 vagy CoD WWII?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb, melyiket vegyem meg mert a Cod-tol félek hogy nem elég jó a battlefront 2 pedig a balhéi/botrányai miatt vagyok kétségbe. Valakinek tapasztalata vagy véleménye?

2017. dec. 15. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha csak 2 szemét közül lehet választani, akkor a kevésbé rosszat válaszd, cod.
2017. dec. 15. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindkettő iszonyú gyenge, pedig óriási SW rajongó vagyok, és még az eddigi leggyengébb CoD-ba (Ghosts) is több, mint 500 órát beletettem. De a WWII annál is ócskább. Maximálisan egyetértek ezzel a teszttel:

[link]

2017. dec. 15. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

Ízlés kérdése, én a CoD mellett döntöttem, nekem jobban bejöna történelmi környezet, mint a sci-fi. De mindkettô jó játék.

Elsô kettô! Az elmúlt évek legjobb CoD-ja a ww2. És az embereknek jobban tetszik ez, mint a repkedôs, falon futkározós agyatlankodás, ha tetszik, ha nem. Persze mindig lesznek olyanok akik divatból fikázódnak.

Persze ízlés dolga, de objektív szemmel is el kell ismerni, hogy a ww2 egy kùrvajó játék lett, mind kampány, mint multiplayer szinten.

2017. dec. 16. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:

#3:

"Az elmúlt évek legjobb CoD-ja a ww2."

Dehogy az.

"És az embereknek jobban tetszik ez, mint a repkedôs, falon futkározós agyatlankodás, ha tetszik, ha nem."

A magánvéleményed ne vetítsd ki másokra.

"Persze mindig lesznek olyanok akik divatból fikázódnak."

Te is ezt teszed, mikor "repkedôs, falon futkározós agyatlankodás"-ként jellemzed a sci-fi CoD-okat. A legtöbb gyalázó egy percet sem játszott pl. az Infinite Warfare-el, csak felült a kötelező fikavonatra.

"Persze ízlés dolga, de objektív szemmel is el kell ismerni, hogy a ww2 egy kùrvajó játék lett, mind kampány, mint multiplayer szinten."

Pont hogy objektív szemmel nem lehet elismerni. A kampány ugyanolyan rövid, csőben futkosós, QTE-s baromság, mint mindig. Eddig három olyan jelenetbe futottam bele, ahol addig termelődnek újra az ellenfelek, amíg át nem lépek egy vonalat, vagy végre nem hajtom azt a cselekvést, amit a készítők megálmodtak. Röhej.

A multi legfeljebb azoknak tetszik, akik csak néha beugranak egy kicsit lövöldözni, de az igazi HC arcok (pl. én) számára mindenben visszalépés. Lassú, csúnya, a netkód és a hit detection egy vicc, kevés és primitív pálya, értelmetlen és használhatatlan felszerelések/perkek, nulla tartalom. Egy hónap alatt megszereztem a Chrome Camo-t, és a Challenge-ek 90%-a is kész.

2017. dec. 16. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor miért szereted a CoDot egyáltalán? A kampány mindig is ilyen jellegû volt, sokkal inkább a storyline számít.

A mulitis pályák sem ütnek el a szokásostól, kicsik, tömöttek, szerintem a hangulatuk kifejezetten jó. A Division-ök kifejezetten jól sikerültek, jó ötlet volt, élvezetes kipróbálni magad más és más hadosztály tagjaként, a perkek (trainingek) meg pont, hogy baromi jók lettek, ugyanis régebbi codokban akik sokat játszottak, és fejlesztették a karaktert, azok olyan perkekre tettek szert, hogy akkora elônyük volt az átlag játékossal szemben, hogy lehetetlen volt vele mit kezdeni, mint valami szupermen... itt sokkal kiegyenlítetebb az egész, nincsenek szuperkatonák, sokkal inkább az számít, milyen skilljeid vannak... scrorestreaks ugyanez... korábbi részekben olyan scorestreakeket és killstreakeket lehetett összeszedni, hogy kapásból kinyírhattad az egész ellenfél csapatot, ellenetlenítve az izgalmas meccseket. Itt sokkal visszafogottabbak hálistennek a scorestreakek.

Ami szerintem is negatívum, az a kevés pálya, illetve a war mód valóban nem lett a legjobb, kicsit olyan, mint egy erôltetett Battlefield koppintás kevés játékossal. Hozzáteszem a Bf-et is szeretem, fôleg a Bf 1-et (de a 4 is jó), de másért, mint a CoD-ot, jó, ha megtartják a saját stílusukat.:)

Mindenesetre rég élveztem annyira CoD játékot, mint ezt, szerintem összeségében nagyon jól sikerült, és ezzel szerintem a többség is így van.

2017. dec. 16. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ellehetetlenítve*
2017. dec. 16. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:

SWBF2 ajánlom :D

akik azt mantrázzák hogy p2w egyáltalán nem az... ;)

érvek a vétele mellet:.

-Ingyenes tartalmak

-Sztori mód, ami kánon

-3 érában játszódik

-több map mint a 2015-ösben

-több hős minta 2015-ösben

-jobb űrhajó irányítás mint a 2015-ösben

-optimalizációból 10-es

-figyelnek a játékosok kéréseire

2017. dec. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!