Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » STALKER Clear Sky nem indul...

STALKER Clear Sky nem indul win7-en, valaki megoldást?

Figyelt kérdés

Eredeti lemezes STALKER Clear Sky nem fut Win7-en. Emlékszem, régebben valami Tages-t kellett leszedni hozzá, de az az oldal már nem működik.

Tud valaki valami megoldást?

Ezer hála

2018. jan. 7. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Esetleg ha a youtube-on nem találsz rá megoldást, akkor próbálj fel rakni a gépre egy win 10-et, mert nekem is az van és soha nem volt vele gond :D

2018. jan. 7. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld meg innen.

Ha még egy PC Guru forumos szövegben olvastad ezt a Tages dolgot, az is én voltam aki oda írta.

2018. jan. 9. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy poénból gyors lekaptam Steamen is, az a verzió minden gond nélkül indul Win 7 64bit-en. Szóval ha úgy van az is egy alternatíva, 1-2 euroért beszerezhető.
2018. jan. 9. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:

A link csak egy oldalt hoz be, amin leírja, mi a Tages, de nincs semmi letöltőlink, és semmire se lehet kattintani.

Minek vegyem meg, mikor már egyszer megvettem(plusz az enyém magyar szinkronos)?

2018. jan. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!