Letöltöttem a GTA V-öt, lefrissítettem mindent, fenn állt már ugyan ez a hiba ami miatt újra is telepítettem a gépet, de még mindig mikor elindítom képen vág a 0xc0000142 hibával és egyszerűen nem találok rá semmi megoldást?
Figyelt kérdés
A Google, YouTube, stb első 20 oldalán minden linket végig nyaltam, de semmi nem nyújtott megoldást, kitettem 3 helyre ezt a kérdést de (trollokon és "okoskákon" kívül) semmit nem kaptam, ugyan úgy fenn áll a hiba, de nem tudom mi lehet ennek az oka.. Minden friss, a windows jól van feltelepítve, 1 hete kb volt szervízben, azóta megint újra lett téve direkt emiatt a ... miatt, de ugyan úgy kihozza ezt a hibát és mostmár komolyan agyvérzés kerülget.2018. jan. 1. 10:28
1/3 anonim válasza:
Először is tisztázzuk: a "letöltöttem" minek a szinonimája? A lopásnak, vagy a digitális formában való megvásárlásnak?
2/3 anonim válasza:
megvette, ezek szerint még mindig nem megy XD
Javaslatom egy windows 10 beszerzése.
3/3 A kérdező kommentje:
wnidows 10-em van, és igen, megvettem. (eredetiben megvettem és letöltöttem. tehát nem CD-s változat, hanem Steames)
2018. jan. 1. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!