Wow kalóz szerverek?
Nem szeretnék fejlődéssel, pénzfizetéssel vacakolni. Itthon vagyok kb másfél hónapot. Szeretnék belekostólni a új kiegészítőkbe (már anno játszottam ezzel a játékkal). Olyan szerver kellene ahol minimum MoP van de akár Legion és alapból megvan legalább a 90-es szint. Mely szervereket tudnátok ajánlani. Hallottam még anno, hogy a monster meg a freakz az nagyon bugos, van , hogy nincs rajtuk senki, stb stb stb.
Ti mit tudtok ajánlani?
A gépem nem valami erős, ehhez mérten kérem a válaszokat (még a tauris mopot minimumom simán elvitte)
Processzor: Intel Core i3-2120
Alaplap:FUJITSU D2990-A2
Videokártya: Gigabyte GeForce GT 740
RAM: 4 giga
Köszönöm!
Beirod Google-ba WoW tört szerverek, vagy WoW private servers. Amúgy szerintem MoP az utolsó kieg mai van törtben, utána már eléggé megbonyolították ahhoz a szerverhátteret, hogy ne elhessen könnyen reprodukálni.
Az meg hogy mennyire bugos olyan dolog, hogy még eredeti sem mentes a bugoktól, törtön nem szabad csodát várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!