World of Warcraft szerverek és más?
WoW-ozni kb. általánosan nem éri meg, leginkább azért, mert egyszerűen nem létezik már olyan, hogy "közösség", de ha mégis vissza akarsz térni, megértelek, nekem is rámjön néha a játszhatnék. Mivel a szintezés már sok éve egy nagy vicc, nem nagy erőbefektetés új karaktert kezdeni, kevés játékkal is gyorsan meglesz a max szint. Alapszabály, hogy olyan szervert, ami nagy magyar (vagy bármely nem angol nyelvű) játékosszámmal rendelkezik, azt úgy elkerülni, mint kutyaszart a járda közepén, az ottani emberekre nem érdemes időt fordítani. Habár én WoD óta nem játszok (mivel még 2006-ban azt fogadtam meg, hogy én addig fogok WoW-ozni, amíg nem fog a Blizzard goldot árulni), mikor még játszottam, az utóbbi éveken az Outland realmon voltam. Erősen alliance szerver. Habár a közösség messze nincs a toppon, legalább vannak játékosok, és biztos lesz olyan klán, ahol otthonra találhatsz. Ha tényleg arra hajtanál, hogy talán lenne egy közösség, akkor RPPVP (vagy ha a pvp nem számít, RP) szervereken nézz szét, én catáig olyanon játszottam (amíg hirtelen, kb. 1 hónap leforgása alatt a magas, szép játékosszámú szerverem szabályosan kihalt), sokkal normálisabb emberek jártak oda. Nem kell RP-zned, csak legyen normális a neved és legyél normális, ennyi. Nem tudom, most milyen a helyzet, a crossrealm búzasággal is teljesen széjjelszarták az egészet, de megéri ránézni.
Kaszt kb. mindegy, mindegyik agyon lett butítva. Azt játszd, ami érdekel, ennyi.
Szerintem nincs gond a ragnával. Népszerű, nem kihalt, sok magyar van. Sőt igazából ez az egyetlen szerver ahol még vannak magyarok lényegében.
BS kihalt, twisting szintén zenész, arathor-on meg lézengenek.
Mondjuk ha allis akarsz lenni akkor tényleg ne ragnára gyere. Az horda szerver. Wowprogress szerint 10 hordása jut 1 allis :D
Ha alli dominanciájú szervert akarsz akkor silvermmon, ravencrest, outland, sylvanas amik jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!