Megéri egy Xbox One / S 2018-ban?
Figyelt kérdés
Nyár elején szeretném megvásárolni, de nem vagyok benne biztos, hogy megérné-e úgy, hogy már kint van az X is. Meddig lesznek még jàtékok kiadva rá? Mi pontosan a különbség a One és az One S között?2018. jan. 2. 22:25
1/5 anonim válasza:
Simán megéri, mert a játékokat továbbra sem a minimális példányszámú X modellre fogják optimalizálni, hanem a több millió eladott alapgépre.
Senki sem tudja, meddig adnak még ki rá játékot, de minimum 5 év várható.
A One és a One S között a gép mérete (az S kisebb) és a kontroller enyhe átalakítása a különbség.
2/5 anonim válasza:
Megéri, nem kell aggódni. Az X egyenlőre egy prémium konzol azoknak, akiknek fontos a magas felbontás, szebb grafika. Nem kötelező vétel.
S-t érdemes, még ha nem is tud sokkal többet mint a sima (pl. 4k Blueray lejátszás), akkor is jobb, mivel nem kerül többe mint a sima One.
3/5 anonim válasza:
Az S az új alapgép, kicsit erősebb is mint a régi. A régit már jó ideje nem gyártják, hacsak nagyon olcsón nem jutsz hozzá, semmi értelme megvenni.
4/5 anonim válasza:
Szuper gép!!! Unokatesómnál láttam, nagyon jól működik. Csodát ne várj tőle, hozza azt, amennyibe kerül, de többet nem. Amúgy meg a 30fps is bőven elég (tudom, hogy szebb, jobb a 60fps, de nem biztos, hogy akkora felárat megér mindenkinek.)
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy elég jó gépem (GTX 1060 6 gigával) és az évek alatt megszoktam a 30 FPS-t. Egér+billentyűzeten nagyon utálom, de kontrolleren konzolon valahogy tök más érzése van. Az analóg lassabb mint az egér, messzebbről nézem, egyáltalán nem zavaró már a 30 FPS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!