Szerintetek megéri megvenni a Star wars the force unleashed nevű játékot Xbox 360 ra.6500 forintért?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 08:38
1/10 anonim válasza:
Úristen, dehogy. Borzalmasan túlárazott, hagyd a fenébe. Használtan nem ér többet 2000-3000 Ft-nál, az itteni teszkóban a PS3-as verzió (ami ugyanaz mint a 360-as) fóliásan, újonnan kerül 4000-be.
2/10 anonim válasza:
Hát ahhoz képest hogy én az Assassin's Creed Syndicate-et vettem kb ennyiért, nagyon nem. :D
3/10 anonim válasza:
Egyébként nagyon sok bolt, és eladó túllő az áron, borzalmas látni ezt. Van egy itteni konzol bolt is, minden játék 4000-5000 Ft-ba kerül, kész őrület az egész. Interneten, normális eladótól postaköltséggel együtt jóval olcsóbban meglehet úszni, mint ott abban a boltban.
Az eladók is arra hivatkoznak hogy ők is ennyiért vették, de ez meg kit érdekel?
4/10 A kérdező kommentje:
De nem használt.
2017. aug. 26. 08:49
5/10 A kérdező kommentje:
És online venném
2017. aug. 26. 08:49
8/10 anonim válasza:
Én se használtan vettem az AC Syndicate-et ennyiért.
9/10 anonim válasza:
Egy hulladék az a játék, a SW univerzum megcsúfolása.
10/10 anonim válasza:
Xbox 360ra a legnagyobb címeken kívül (GTA, Red Dead és még pár), szinte semmi sem ér 2-3000Ftnál többet. Ez sem, bár én jól szórakoztam vele, de elég rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!